مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید. عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن و مهربانی است❤️
من یه حاجت خیلی خیلی مهم دیکه دارم تو رو خدا دعام کنید تا قبل عید نوروز به حاجتم برسم انشالله به حق محمد و آل محمد 😭😭
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
ان شاءالله نی نی هاتون به سلامتی و به وقتش بیان بغلتون 😍
اسلامو همون طور که هست بشناس... همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉 بشناس تا عاشق شی...❤ میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺 الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر
نه،تازگی نبوده،حدودا ۶ ماه پیش،ولی هنوز اجازه بارداری ندارم...
تقریبا ۱۵ کیلو وزن کم کردم،هنوزم باید کم کنم،
ولی خسته شدم دیگه
ان شاءالله به دعای شما زودتر این انتظار اجباری تموم بشه و ما هم بتونیم تو این دنیا،هدیه دوم خدا رو بغل کنیم 💐
اسلامو همون طور که هست بشناس... همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉 بشناس تا عاشق شی...❤ میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺 الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر