سلام دوستان من عاشق دوست پسرمم اونم منو خیلی دوس داره خیلی هوامو داره ولی تازگیا یه رفتارایی دارم از خودم نشون میدم ک دست خودم نیست دارم دوتامونو ازار میدم خیلی حساس شدم هروقت براش زنگ میزنم دلم میگیره تمام غمهام دلتنگیام میاد سروقتم و باعث میشه لحظاتمون زهر مار بشه باعث میشه هی طعنه بزنم حرفای تلخ بزنم دوتامونو ناراحت کنم اونم فک میکنه مشکل از خودشه ک اینقدر حال من بده ولی اتفاقا برعکس من روحم فقط با حرف زدن با اون اروم میشه اونم میترسه از ناراحتیام از گریه هام براش عذاب اوره سعی میکنه از من دوری کنه تا من ارامشم بیشتر باشه ولی اینجوری بیشتر زحر میکشم بگید چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب مشکل همینه شما باید خودت اراده کنی تا ازین وضع خودتو نجات بدی...خودتو ب ی کاری مشغول کن یا چنتا کتاب خوب بخون...سعی کن خودتو دوس داشته باشی و این حس وابستگیو کمترش کنی...