2777
2789
عنوان

میخام وقتی عروس آوردم

250 بازدید | 19 پست

ب پسرام بگم و یاد بدم اولین اولویت زندگیشون زنشونه، فقط زنشون، و یاد بدم اگه زنشون رو ناراحت کنن دودش تو چشمه خودشون میره چون زنشون زود پیر میشه و پژمرده. میخام همیشه پسرام از من بترسن در مورد اذیت کردنه زنشون.... یعنی میشه بچه ها؟؟؟ یا وقتش که برسه شروع میکنم مادرشوهر بازی دربیارم؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیکتو نگه دار، تا آخر عمر ۱۲۰ ساله‌ت روزی یه بار نگاش کن 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩

البته خودتم باید تو کوچک ترین کارشون نظری ندی یا دخالتی نکنی 

این درستشه 

بگو چگونه بمیرمت که اینگونه در من نفس میکشی ، بگو چگونه وابسته بودنت نباشم که اینگونه زندگی ام را با من قدم میزنی و خنده ام را بیخ گوشم جا می گذازی ، بگو چگونه در تو حبس نباشم که اینگونه در من جاری هستی ، که اینگونه حالم با تو خوب است❤️⁩M❤️

تاپیک مبینا و اون خانمه که گفته بود عروسم زبونش درازه ذهنمو مشغول کرد. آخه من فکر میکنم ما فقط امانت داره خدا هستیم و حق نداریم خودمون رو مالک فرزندمون بدونیم. 

اون دختری که میاد تو خونه پسر، با هزار امید و آرزو میاد، جوان هم هست و روحش حساس، باید خیلی هواشو داشت. من خودم انقد از این اذیتا کردم ولی مادرشوهرم انقد خوب بود فقط حوصله کرد حالا بعد از 15 سال من همیشه شرمندش هسم که انقد صبور بود

تاپیک مبینا و اون خانمه که گفته بود عروسم زبونش درازه ذهنمو مشغول کرد. آخه من فکر میکنم ما فقط امانت ...

بنظرم منم این خانم تو خیلی چیزایی که گفت مقصره.ایشون بیشتر دوس داشتن حرف بزن دستور بدن عروس و پسرشون چشم بگن از نوع پوشش برنامه زندگی مکان زندگی .‌‌‌‌.....

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹