2777
2789

میخوام تو این تاپیک در مورد تجربیاتمون به هم کمک کنیم 

اگه کتابی خوندین که تحت تاثیر قرار گرفتین باعث تحول درونیتون شده باعث رشد و آگاهیتون شده مارم در تجربیاتتون شریک کنین 

مثلا خودم از برنامه زندکی پس از زندگی دچار تحول شدم انکار یه تلنگر بود ...اول رفتم سراغ قرآن به همراه ترجمه

بعد نهج البلاغه رو تهیه کردم البته هنوز کامل نخوندم 

بعد کتاب معراج الاسعاده رو تهیه کردم که در حال مطالعه ش هستم 

بعد با فایلهای صوتی پناهیان آشنا شدم در قالب تنها مسیر 

بعد پیج خانوم ندا اسدی رو پیدا کردم در مورد تفسیر قرآن بود و خیلی دوست داشتم باعث شد سراغ تفسیر هم برم

جدیدا هم با کتب  علی صفایی حائری آشنا شدم و دوست دارم تهیه شون کنم و مطالعه کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام هستی خانم چقدر خوب که داری رو خودت کار میکنی و متحول شدی 

منم یکی از برنامه هایی ک روم اثرگذاشت زندگی پس از زندگی بود 

درحال حاضر دارم رو خودم مراقبه انجام میدم یعنی مراقبه غیبت و تهمت خداروشکر تا حدی موفق بودم تاپیکام هست ببین 

عزیز من میخام بهت پیج فاطمه سادات رو معرفی کنم فوق العاده قشنگ صحبت میکنه فوق العاده رنگ و بوی حرفاش ب اعتقادات ما نزدیکه ببین حتما

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
من مقطعی،هس چنروز دوباره میشم مث قبلم  یچیزی بگین به من بزین تو صورتم من نمازام بخونم خاک برسرم

سلام آیا
نماز نخوندن گناه حساب میشه؟❤️

علیکم سلام   بزرگوار
ترک واجبات باعث  ضعیف شدن هاله های معنوی انسان میشود و اختلال در  اتصال  ایجاد میکند
برایتان مثالی میزنم
بزرگوار  

توجه کنید گیاهی در حال رشد است به چه  علت هایی نیاز دارد تا به  اعلا ترین   وجودیت برسد ؟؟
البته که خاک و نور و آب و      ...........

اگر یکی از این   واجبات  در امر رشد    اجرایی نشود
قطعا  آفت هابیشتر حمله ور خواهند شد
چه بسا از جایی ضعیف  میشود و فنا پذیر که آن وقت   تا  رسیدگی مجدد هم زمان طولانی نیاز است و هم   زحمت بیشتر !!
نماز هم از واجبات رشد تعالی روح انسان است
قطعا  ترکش باعث  خلل عجیبی در امور رشد روحش خواهدداشت

اینم جایی دیدم گفتم شاید تاثیرگذار باشه براتون 

من مقطعی،هس چنروز دوباره میشم مث قبلم  یچیزی بگین به من بزین تو صورتم من نمازام بخونم خاک برسرم

باورت میشه منم خداروشکر نزدیک به دوماهه نماز خون شدم ب صورت پیوسته حتی واسه نماز صبح هم بیدار میشم خداروشکررر خداروشکر 

از خود خدا بخاه بگو کمکت کنه بگو مهر نماز را ب دلت بندازه بگو برام مهمه نمازم پس نزار آشفته باشم باگریه و خواهش بگی خیلی قشنگتره بنظرم 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد