2777
2789
جدا؟ مرسی ما عید جایی نمیریم برا استفاده روزمره و دانشگاه و اینا گرفتم مهمولا گشاد و ساده میپوشم

اره اتفاقا خواستم بگم دانشجویی و کم سن و سال هستی خوبه....ولی گفتم یهو حرفم عکسش درمیاد ممکنه تو ذوقت بخوره

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
تو راحت میتونی با رژیم لاغرکنی ولی منه بد بخت هیچ جوره چاق نمیشم

انقدر معدم گشاد شده که عمرا بتونم تو این مدت لاغر کنم .دیگه هر کی یه مشکل داره یکی لاغر یکی چاق یکی پول ندارن یکی وقت نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اتفاقا خواستم بگم دانشجویی و کم سن و سال هستی خوبه....ولی گفتم یهو حرفم عکسش درمیاد ممکنه تو ذوق ...

😅😅😅 البته ۳۲ سالمه دانشجوی دکترام کم سن نیستم ولی خب تیپم اینجوریه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
😅😅😅 البته ۳۲ سالمه دانشجوی دکترام کم سن نیستم ولی خب تیپم اینجوریه

وای 😂😂😂دیگه مهم اینه خودت پسندیدی 

...

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

اینجا همه میگن خرید نمی‌کنیم پس چرا بازارا انقدر شلوغه

آیا همشون منم  

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم

سلام عزیزم مامانم شنبه رفت لباس های من و داداشموخربد واسه خودشم خرید ولی کم دلم میخواست باهاش میرفتم ولی خوب نمیتونستم فقط کفشم مونده اونم خدا رحم کنه پام بشهاخه اونم نمیتونم برم 

خیلی گرون شدن امسال بخواهیمم نمیشه بریم خرید

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕