2777
2789
عنوان

ارشد بخونم یا کنکور برای فرهنگیان؟

572 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها من بدون کنکور دانشگاه خودمون ارشد قبول شدم رشتمم مهندسی هست

از اینور امسال آخرین سالیه که میتونم فرهنگیان بیارم برای کنکور شرکت کردم

بنظرتون همون ارشد رو بخونم یا کنکورم رو بدم 

برای کنکورم صفر نیستم ی چیزایی خوندم تا الان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا ارشد وقت داری برا فرهنگیان نه

خودمم همینو میگم ولی اگه قبول نشم دوسالم هدر می‌ره در صورتی که تو این دوسال ارشد رو میشد گرفت 

ولی خب خودم دلم میخواد کنکور بدم

خودمم همینو میگم ولی اگه قبول نشم دوسالم هدر می‌ره در صورتی که تو این دوسال ارشد رو میشد گرفت  ...

برو پی دلت

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
خودمم همینو میگم ولی اگه قبول نشم دوسالم هدر می‌ره در صورتی که تو پوتین دوسال ارشد رو میشد گرفت  ...

سن قبولی فرهنگیان برای کنکور بیست و چهاره؟ 

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
خودمم همینو میگم ولی اگه قبول نشم دوسالم هدر می‌ره در صورتی که تو این دوسال ارشد رو میشد گرفت  ...

فقط برو دنبال علاقت

اگر مشکلی با تعهد نداری و میخوای سی سال ایران بمونی خدمت کنی با حقوق متوسط که فرهنگیان خوبه

ولی اگر به رشته خودت بیشتر علاقه داری و فکر مهاجرت ممکنه داشته باشی و میتونی کاری با مدرکت انجام بدی خب جای پیشرفتش زیادتره