2777
2789

اینم ایدیش

@میلیییی  

ملتو گذاشتن سرکار عایا😑😑😑

منم چون حال روحیم خوب نی هعی میام اینارو میخونم مشغول میشم😑😑😑😏😏😏

خدایا همه امیدم به توعه♥️

باز من نبودم وتاپیک سرکاری زدین😐😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مگه چی گفته ؟؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برید بخونید خودشه😂

باشه😘😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

داشتم میخوندم مگه چه ربطی با اون کاربر مبینا داره؟؟ما جرای مادرشوهر اون چی بود؟؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
داشتم میخوندم مگه چه ربطی با اون کاربر مبینا داره؟؟ما جرای مادرشوهر اون چی بود؟؟؟

دیشب اون دختره به خاطر مادرشوهرش با نامزدش قهر کرده بود

پسره هم هرچی از دهنش دراومده بود به مادره گفته بود

همه اومدن گفتن الکیه این تاپیک

خیلی پر بازدید شد

بعد الان این کاربری اومده اینجور تعریف میکنه

همینارو دیشب دختره توضیح داد

حالا انگار مادر شوهره اومده از خودش دفاع میکنه

کاربریشو پاک کرده

همین که گفته عروسش کلی مهریه گذاشته 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اره

اهان .یعنی مادر شوهر و عروس هر کدوم جدا تاپیک زدن ؟؟؟

اهان .یعنی مادر شوهر و عروس هر کدوم جدا تاپیک زدن ؟؟؟

عروسه ک دیشب تاپیکش ترکید

کلا کاربریشم حذف شد

امروزم مادرشوهره تاپیک زد

همه میگن سرکاریه