2777
2789
عنوان

پسرم میوهها رو تو دستش له میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بیشتر بچه ها همینن تایپ زدی برا این!؟ من  خواهر زادم دو سال و نیمشه دیروز پرنقال دادیم بش ا ...

بله تاپیک زدم فقط بخاطر همین

چون ممکنه مشکل حسی باشه

میخوام ببینم بقیه چطورن و نظر و تجربشون چیه

پسر منم ۱۴ ماهشه همینجوره پرتقال بدم دستش اصلا خودش نمیخوره همه شو له میکنه ابشو رو فرش و لباساش میریزه 

من دیگه همیشه اب پرتقالو میگیرم با لیوان یا شیشه شیر یا نی میدم بهش میخوره 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
آبمیوه هم میخوره اما باید با دستم بدم وگرنه ظرفش رو فشار میده از انور آبمیوه میریزه

عزیزم اینو حالا حالا ها متوجه نمیشه

باید آبمیوه رو تو قمقمه بریزی و الا تو پاکت باشه نمیتونن بخورن مگه اینکه یکم از سرش کم کنی

چون نمیتونن نرم و آروم تو دست بگیرن، محکم با فشار میگیرن 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
امیدوارم اینطوری باشه انگار داره قدرت دستش رو امتحان میکنه😄

آره دقیقا همینه دیگه، هم قدرت دست خودش و هم سفتی اجسام رو داره تست میکنه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
والا مثل اینکه همه اینطور نیستن، دختر برادرم همسنه پسرمه اینطوری نمیکنه، من روزی سه دست لباس عوض میک ...

دلم خاست بخورمش😂😂😂❤

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

پسر منم ۱۴ ماهشه همینجوره پرتقال بدم دستش اصلا خودش نمیخوره همه شو له میکنه ابشو رو فرش و لباساش میر ...

عه پس خدا رو شکر

آقا حرصم درمیاد هی میگن چرا بچت اینطوری میکنه، البته بزرگترها نه ها، بچه های دیگه، هی مقایسه میکنن میگن فلان بچه میوش رو میخوره پس چرا این، اینطوری میکنه

عزیزم اینو حالا حالا ها متوجه نمیشه باید آبمیوه رو تو قمقمه بریزی و الا تو پاکت باشه نمیتونن بخورن ...

پس اکثر بچه ها اینطورین

لابد اون یکی دو مورد استثنا هستن😄