تاپیک قبل اومد فحش داد.رفت الان اومده و میگ معذرت میخوام منم اولش محل ندادم گفتم ببین به جان عزیزم اگ.یکبار دیگ حرفی از دهنت بشنوم میرم گفت سعی میکنم دیگ تکرار نکنم.منم گفتم فرصت اخرته قبول کرد .یک ساعت نشد دوباره بحث کردیم .اول برای نیروی انتظامی نوشته بود همه چیز تکمیل شده بود شیخ قرآن رد کرده نگفته بهش بهش زنگ زدن گفتن برو پروندتو از اداره گزینش بگیر برای رفتن این رفته گزینش گفته قران رد شدی نیومدی دوباره تو سیستم ثبت شده بیچاره اعصابش داغون بود چند وقت پیش همه جا رفتن میگن نمیشه از دانشگاه برای نظام انصراف داد بیشرف ها رد کردن الان از درس و همه چیز زده شده میگ میخوام برم سربازی بعد بیام میرم جاده رانندگی با ماشین منم گفتم دوست ندارم جاده رفتن میگ نمیخوام دیگ کسی برام تصمیم بگیر بحث شد منم گفتم کاری برو که حقوقت بعد ها از حقوق من بیشتر باشه بهم گفت حالا تو درستو بخون بعد حقوق حقوق کن و یکم بحث کردیم گفتم من ده دقیقه گوگل کار دارم تو برو من بعد میرم .زنگ زد گفت چیکار داری که من برم گفتم خب کار دارم باید جواب پس بدم .اونم گفت نه چرا جواب پس بدی و گفت ما مناسب هم نیستیم بهتر جدا بشیم .من فقط خواستم تاپیک قبلیمو نگاه کنم اما اصلا اعتماد نداره .به نظرتون حق با اون یابا من