کف سالم سیمانه دلم میخواست کفشو لمینت کنم ولی ۳.۴ سال دیگه هم میخوام از اینجا برم سالن کوچیکه ۲۷ متریه یعنی خرج کنم موقع فروش به حساب میاد اخه هزینش بالاس الان میخوام فراموش عوض کنم دوتا ۹ متری بخرم دور تا دور خونه رو مجبورم یا موکت کنم یا گلیم یعنی زشته؟
یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حتما لمینت کن ۴ سال لذتش رو میبری من با اینکه میدونستم قراره تو حیاط خونه بسازیم با اینحال کلی خرج کردم حیاط سازی کردم چون میخواستم ۲سال زندگی کنم،قدر عمرتون رو بدونین تا ۴ سال هر روز خونه رو میبینی کیفش رو میکنی
آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
عع اخه خونمون از همه لحاظ خوبه مطمئنم مشتریش فورا میاد برا یه زوج خونش اندازس کوچیک نیست یه خواب بزر ...
کلا به نظر من اگه مییتونید هزینه اش رو تامین کنید اخه متراژشم کمه خوب
حالا چه یک سال چه ده سال برای خودتون راحتی رو فراهم کنید اومدیم چهار سال اینجوری سر کردین رفتین یه جای دیگه اونجا هم مشکلی داشت شش سالم اونحوری سر کردین. خوب ده سال عمرت پریده که