2777
2789

🍂🍂🍂🍂

‏یه زمونی اسفند قشنگترین ماه سال بود پر از تکاپو و حس زندگی،بوی تمیزی،عید و بهار....

الانو نبینید که دیگه هیچکس حس و حال نداره...

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الآن دیگه دوس ندارم کلا ذوقی واسه زندگی ندارم

عزیزم تو که الان باید بیشتر ذوق داشته باشی یه نی نی تو دلته اونم بعد ۸ سال خوده معجزه واست اتفاق افتاده پس خیلی خوشحال باش واست صلوات فرستادم از ته دلم میخوام  بارداری و زایمان راحتی داشته باشی و سالم‌ بغلش کنی

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

زندگیا سخت شده همه افسردگی گرفتن کسی حسو حال قبلونداره الان فقط چشمو همچشمیو عکسو تریپ خفنه که روی همو کم کنن 

قبلا سادگیش قشنگ بود سفرهای هفت سین ساده رفتو امدای ساده بچهای فامیل که دورهم جنع میشدیم اتیش میسوزوندیم 

عزیزم تو که الان باید بیشتر ذوق داشته باشی یه نی نی تو دلته اونم بعد ۸ سال خوده معجزه واست اتفاق افت ...

کاش خوشحالیم بیشتر از یک روز پایدار بود🥺

ممنون گلم🥰

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
کاش خوشحالیم بیشتر از یک روز پایدار بود🥺 ممنون گلم🥰

اگه مسئله ای باعث ناراحتیت شده امیدوارم زودی رفع بشه اگه دلت خواست درد و دل کن سبک شی عزیزم