2777
2789
عنوان

سر صبح فحشم داد😔قربون خدا برم چه زندگی نکبتی دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 53 پست
بعضیا هر چی میشه میگن زن باید فلان کنه زن باید بلد باشه . ولی درستش اینه اینارو مادراشون باید تربیت ...

واقعا تغییر نکرد دیگه همون بود موندش فقط آبروی من جلو همه رفته تازه شوهر من یک اخلاقی داره حتی اگه یک بحث الکی خیلی الکیا در حد یک دقیقه باهاش بکنی شب موقع خواب جاشو جدا می‌کنه این روز دیگم حرف نمیزنه سلامت نمیکنه حتی همیشه خدا این قهره همیشه ها 

بابای من جلو دامادهاش مامانم با خانوم صدا میزنه حالا این جلو جمع هم بد حرف میزنه کلا سر صحبت کردنش آ ...

عزیزم باید همون اوایل تا رفتارشو دیدی سفت برخورد میکردی ؛ الان دیگه جلوش بایستی یکم زور داره براش ولی بنظرم طوری نشون بده که حق بی احترامی نداره ؛ یکم زندگیت تنش میگیره ولی بعدش فهمیده حق بی احترامی نداره ؛ بازم میگم کاش همون اول جلوشو گرفته بودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید همون اوایل تا رفتارشو دیدی سفت برخورد میکردی ؛ الان دیگه جلوش بایستی یکم زور داره براش ول ...

بخدا انقد جنگیدم انقد جنگیدم که فقط خدا شاهده تو زندگیم درست نشد که نشد تازه دست بزن هم داره تاچند ماه پیش حرف می‌زدی بلند میشد می‌کوبند تو سرم یکبار سرم و زد به در آلومینیومی دستشویی 

شاید مشکل مالی چیزی داره و فکرش مشغوا اونه عزیزم

آخه سر صبح مالی منکه چند ساله برای خودم چیزی نگرفتم بلکه راحت تر باشه حتی بهش نگفتم پول بده همیشه برای خودشو دخترم خرید کردم همیشه از خودم گذشتم براشون 

آخه سر صبح مالی منکه چند ساله برای خودم چیزی نگرفتم بلکه راحت تر باشه حتی بهش نگفتم پول بده همیشه بر ...

مردها وقتی مشکلی یا چیزی دارن توی ناخوداگاهشون می مونه و روی رفتارشون تاثیر میزاره عزیزم .خودتو اذیت نکن عزیزم .توی خواب و بیداری ی حرفی زده شاید بیدار شد ازت عذر خواهی کرد 

بخدا انقد جنگیدم انقد جنگیدم که فقط خدا شاهده تو زندگیم درست نشد که نشد تازه دست بزن هم داره تاچند م ...

وااای چه طاقتی داری عزیزم یه بارقهرکن برو کلا تا کی این وضعیت رو تحمل کنی