2777
2789
عنوان

ازدواج با وجود اختلاف تحصیلی

1678 بازدید | 38 پست

سلام دوستان 

یه سوال داشتم 

اختلاف سطح تحصیلات در ازدواج چقدر مهمه؟

لطفا نگید اگر علاقه باشه مهم نیست 

تحربیات منطقی و واقعی رو بگید 

من ارشد مدیریت دارم به نظرتون در ازدواج با یک خانم دیپلمه مشکلی پیش نمیاد از نظر فرهنگی و اجتماعی؟

البته خانم مذکور تا جایی که میدونم مربی مهد هست و سابقه کار داره ، من بحثم روی اختلاف سطح تحصیلات هست،لطفا اگر تجربه ای در خانواده و دوستان دارید بفرمایید ،خیلی ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم پايين  تر باشه مشكلي نيست ب نظرم

مثلا اگه آقا دکترا باشه خانمه هنوز دیپلم هم نداشته باشه چطور میشه

کاربر دختر خانم هستم. تاپیک هام رو بخونید و نظر بدید . آقایان لطفا درخواست دوستی ندید.....آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری همه حتی دشمنان عزیزم .... هر چقدر خدا رو باور کنید همونقدر هم خدا باهاتونه

اگه خانوم پایین باشه اشکال ندازه ولی اگه خانوم باسواد باشه و شوهر سواد در حد دیپلم شاید به مشکل بر بخوره. ولی بار من دو مورد رو دیدم مشکلی ندارن 

تنها تر از سکوتم 
پزشک داشتیم همسرش دیپلمه ست هیچ مشکلی هم ندارن ولی ظاهرا برای شما مهمه پس دنبال یکی که هم سطح خود ...

سلام 

خیر برای من هم مهم نیست 

اما میخام بدونم بعدا مشکل ساز نمیشه 

یعنی جوری نشه که دنیاها و تفکراتمون با هم خیلی فاصله داشته باشه 

و هم من و هم ایشون اذیت بشیم

فکز نمیکنم مشکلی پیش بیاد اگر شما مشکلی ندارید و بعدها بهشون سرکوفت نمیزنید.یکی از اهداف دانشگاه رفتن اینه ک فرد تو جامعه بیشتر باشه ک شما میگید خانم مربی مهد هستن پس تو جامعه هم‌بودن من کسانی رو دراقوام میشناسم ک اختلاف تحصیلی دارن اما صرفا ب حاطراین مسئله مشکلی ندارن