توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد
تو رو خدا تو رو قران دعا کنید انشالله سر مهریه و همه چی بین بزرگترا توافق شه و انشالله تا قبل ...
تو رو خدا ویژه و ازته دلت دعام کن و همه چیزایی که گفتم بگو گلم تو رورخدا از بخواه هر کی سحر و جادوی بد درست کرده برامون و بختمو بسته انشالله به قدرت الهی باطل شه اثر سحر و جادو و انشالله منو عشقم همین روزا تا قبل عید نوروز عقد کرده هم شده باشیم و انشالله عشقم تخت هر شرایطی و صورتی واقعا عاشق و دیوونه ی من باشه و یه لحظه هم نتونه ول کنه و فراموشم کنه تو رو خدا انشالله خیلی عاشق و خواهان و دیونم باشه و انشالله کنار هم خوشبخت ترین و موفق تربن و عاقبت به خیر ترین شیم و روز به روز عشق و محبت عشقم به من بیشتر شه به حق محمد و آل محمد 😭😭😭😭😭😭
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
تو رو خدا و لطفا و خواهشاً دعا کن انشالله تو همین روزا با شخص دلخواهم عقد کنم بدون هیچ شر و دردسریی و انشالله خیلی مشتاقم باشه و خیلی عزیز باشم پیشش و انشالله من هر جور باشم بخوادتم و واقعا همه کار کنه برای به دست اوردن و نگهداشتنم هیچ وقت ذره ایی از عشق و علاقش نسبت به هم کم نشه اصلا و بیشتر هم بشه عشق و علاقش و خوبیاش دعا کن خیلی خوشبخت و خوشحال باشیم در کنار هم ،خیلی سختی کشیدم 😭😭😭
ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
تو رو خدا دعا پدرم بداخلاق و خسیس و شکاک و بدبدهن و بددل و فاسد نباشه و هیچ وقت خونه زندانیمون نکنه و جامون هیچ وقت تصمیم نگیره و تعیین تکلیف نکنه برامون اصلا 😭😭😭😭
ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...