2777
2789
عنوان

میرم وضو میگیرم ک نماز شب بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 104 پست

تو رو خدا  تو رو قران دعا کنید انشالله سر مهریه و همه چی بین بزرگترا توافق شه و انشالله تا قبل از عید نوروز عقد کنیم منو عشقم، تو رو خدا، خدا رو به عشق بین حضرت علی و فاطمه زهرا قسم بدید انشالله عشقم روز به روز بیشتر عاشقم بشه و هیشکی و هیچ اتفاقی نتونه بینمون جدایی بندازه و همیشه کنار هم خوشبخت و عاقبت به خیر باشیم و از هم صاحب اولاد سالم و صالح بشیم و فقط مرگ بتونه باعث جداییمون شه تو رو خدا دعا کنید عشق فقط من بخواد واقعا، و به غیر من اصلا کسی به چشمش نیاد 😭😭😭😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو رو خدا دعا کن منو مادر و خواهرم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمو شااااد کنه انشالله و گناهانمو ببخشه 💔😭🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

قبول باشه عزیزم.برا منم دعا کن زهراام

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

تو رو خدا دعا کن انشالله برادرام به تنهایی و بدون کمک هیچ کس بتونن درس بخونن و خیلی موفق باشند و بهترین تحصیلات و بهترین کار و همسر و اولاد سالم و صالح و بیشترین رزق حلال نصیبشون شه😭🙏

برای حاجت. رواشدن نفیسه دعا کن

مهدیه برای اینکه با سجاد قراره خاستگاری اوکی بشه و به ازدواج ختم بشه ..ممنونم اسی انشاالله همه و مخصوصا خودت حاجت روا بشی به حق این شب عزیز و به حق علی  و به حق اولاد علی 🙏🙏🙏

خدایا شکرت🙏