2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین بلایی که تابستون سر من اومد

چسب موش یا چسب کتابی بگیر چندجای خونه بذار زودی گیر میافته

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
الان چیکارش کنم

الان که هیچ کاری نمیتونی بکنی عزیزم، اگه تله موش از این  قدیمیا دم دستته پنیر یا گردو سوخته بذار شاید بیافته تو تله ولی بعید میدونم

من اول تو سالن دیدمش، با وجود اینکه زیر در اتاقا پارچه چپوندم کیپ کردم که خیر سرم داخل اتاق نره ولی همه جا چرخید تا بالاخره با چه مصیبتی کشتیمش

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
فلفل گذاشتم اومد بیرون ولی دوباره رفت پشت وسیله ها

صبح چسب موش بگیر با دستکش که بوی دستتو نگیره کمی خوراکی مثل بادوم زمینی پفک و... بزار روچسب و چسبو بزار یه گوشه کنار دیوار حتما دستکش بپوش

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
چسب موش خوب نیست گناه داره حیوون 

ببخشید ولی حیوون موذی گناه نداره،علاوه بر خودش که نجسه فضلش پر از میکروب و مریضیه زبون آدمیزاد که حالیش نیست بگیم تشریف ببر بیرون 

من اول تو سالن دیدم از جلوم در رفت تو اتاق

ذلیل شده مثل برق رد میشه

اره الان همینجور نشستم ک بیاد بیرون

الان میدونی کجاست؟ تو محیط سر و صدا باشه معمولا بیرون نمیاد 

وای برای منم تو دوتا اتاقا چرخید فکر میکردم هنوز تو اتاقه آخر شب رفتم آشپزخونه دیدم یهو  رفت زیر کابینت هرچی گشتم ندیدمش غیب شد فرداش که گرفتیمش افتادم به جون خونه،آشپزخونه رو هم که شستم معذرت میخوام کلی فضله با آب از زیر کابینت‌ها اومد بیرون

الان میدونی کجاست؟ تو محیط سر و صدا باشه معمولا بیرون نمیاد  وای برای منم تو دوتا اتاقا چرخید ...

اره تو اتاقه پشت وسیله ها ی بار اومد بیرون دوبارا سریع رفت داخل الان خابم نمیبره میگم بخابم دیدم اومد بیرون خونه سکوت سکوته