2777
2789
بهرحال با زجر میخوای بکشیش خودتون میدونید

شما اگه روزی روزگاری موش اومد خونت نندازش بیرون براش یه گوشه خونه  لحاف و تشک پهن کن با هم زندگی کنید 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
اره تو اتاقه پشت وسیله ها ی بار اومد بیرون دوبارا سریع رفت داخل الان خابم نمیبره میگم بخابم دیدم اوم ...

عزیزم چکار کردی، بالاخره امروز تونستی موش رو بگیری؟ 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان چیکارش کنم

هیچی همین الان برو چسب موش کتابی بخر پفک هم بدون اینکه دستت بهش بخوره بزار روش چراغ خاموش کن خونه در سکوت باشه گیر می افتن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
شما اگه روزی روزگاری موش اومد خونت نندازش بیرون براش یه گوشه خونه  لحاف و تشک پهن کن با هم زندگ ...

اه موش خیلی چندش هست 

ببخش استارتر کلی خندیدم به تاپیکت   جوابا عالین...

منم به این درد گرفتار شدم فقط چسب موش جواب میده عزیزم

آسمان بار امانت نتوانست کشید... قرعه ی کار به نام من دیوانه زدند🤍
اره بخدا لنتی هنوز ت خونس

من پارسال دقیقا عید موش زده بود به زندگیم من سه ماه خونه نبودم رفته بودم شهر دیگه برا درمان شوهرم وقتی برگشتم تمام زندگیم گند شده بود ۵ تا موش گرفتم زاد وولد کرده بودن ۵ تا تیله لا یه پتو هام بود انداختم رفت تمام زندگیم شستم خوراکی هم هرچی داشتم ریختم رفت چقدرگریه کردم چقدر توسر خودم زدم 

اه موش خیلی چندش هست 

خیــــــــلی.مخصوصا اون دم درازش