2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم انگار گرفته تبش ۳۸نمیدونم چه کنم

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂

خیلی سخته من کاملا انگار باچاقو بریدن خون میاد هرچی میخورم انقد میسوزه که پشیمون میشم از خوردن.دارو ...

آره دقیقا منم اینطور بودم بمرور بهتر میشه مایعات و سوپ زیاد بخور

من رفتم دکتر بهم دوتا سرم داد ک تو دو روز زدم و تو هر سرمم ۶ تا آمپول برام زدن...آمپول سفازولین و دگزامتازون و ویتامین سی و ب کمپلکس و استامینیفون و کتورولاک اگه درست نوشته باشم

با قرص استامینی در صورت تب و بدن درد و شربت برون کلد و قرص زینک و قرص جوشان سی

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
با سردرد سبک شروع شد بعد یهو بدن درد زیاد یه شب تاصبح تب ولرز وبعدم گلو درد ضعف وبیحالی وآبریزش بینی

انشالله خدا سلامتی بده بهتون. من دو روزه دلپیچه شدید و ورم معده و ببخشید اسهال خیلی شدید دارم نمیدونم کروناس یا نه بچه کوچیک دارم نگرانم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
خداروشکر.اخه گلوم زخمه هرچی میخورم میسوزه حتی ابم نمیشه خورد

میفهمم چی میگی ولی مجبوری باید بخوری عزیزم تا خدایی نکرده مشکل جدی تر برات پیش نیاد . میتونی یه اموکسی سیلینم بخوری

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
انشالله خدا سلامتی بده بهتون. من دو روزه دلپیچه شدید و ورم معده و ببخشید اسهال خیلی شدید دارم نمیدون ...

ایشالا که نیست.ای لعنت بهش که زندگی هممونو بهم ریخت اخه بچه چه گناهی کرده هرروز یه درد جدید میاد

ایشالا که نیست.ای لعنت بهش که زندگی هممونو بهم ریخت اخه بچه چه گناهی کرده هرروز یه درد جدید میاد

انشالله. آدم درد خودش یادش میره از ترس اینکه بچه بگیره 

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
ممنون عزیزم نگران دخترمم اخه خیلی کوچیکه چطوری تحمل کنه.دکتر گفت باید صبر کنی دوره ش بگذره

خوب میشه عزیز نگران نباش  برای بچه ها یکم بیشتر ولی خوب میشن چون اونا واکسن نزدن دیرتر خوب میشن

خدایا تو بساز🥰 تو بسازی قشنگ تر😍