2777
2789

بخدا سه شبه کلا ۳ ساعت نخابیدم الانم از ساعت ۱۰ چشام داشت از بیخابی درمیومد ولی تا حالا نتوستم بخابم چی بخورم بتونم بخابم رفتم دکتر کلی قرص و شربت و امپول نوشته از داروهاش ینی؟؟ تروخدا یه چیزی بگید دارم دیونه میشم درد مریضی یه طرف درد بی خابی هم یه طرف

حالا منه بدبخت از وقتی کرونا اومده نگرفتم انقد که رعایت میکنم و هیچجا نمیرم ولی سر انتخاب واحد مدیرگروه بیشعور که بلد نیس یه کارو درست انجام بده هممونو کشوند دانشگاه به زور رفتم اونجا گرفتم اومدم دوماه بود جایی نرفته بودم این حق من نیس😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا منه بدبخت از وقتی کرونا اومده نگرفتم انقد که رعایت میکنم و هیچجا نمیرم ولی سر انتخاب واحد مدیرگ ...

برگ اکلاتوس بگیر بخورکن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
من یکی از نزدیکانم‌گرفت منم گلو درد سر درد داشتم نمیدونم منو الود کرد بود یانه

فک کنم تو هم گرفتی من با ماسک و فاصله تو داشنگاه گرفتم انقدی اعصابم خرابه که حد نداره

فک کنم تو هم گرفتی من با ماسک و فاصله تو داشنگاه گرفتم انقدی اعصابم خرابه که حد نداره

پس دوبار گرفتم بخاطر پرستاری از بقیه گرفتم ولا از وقتی کرونا اومد جای نرفتم ۲ساله رنگ بازارو خرید به چش ندیدم خواهر اما دردی نداشتم راحت ردش کردم

پس دوبار گرفتم بخاطر پرستاری از بقیه گرفتم ولا از وقتی کرونا اومد جای نرفتم ۲ساله رنگ بازارو خرید به ...

ای بابا اشکال نداره خداروشک که نفمیدی منم شوهرم دو روزه رد کرد خوب شد من یک هفتس دارم میمیرم و زنده میشم خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

ای بابا اشکال نداره خداروشک که نفمیدی منم شوهرم دو روزه رد کرد خوب شد من یک هفتس دارم میمیرم و زنده ...

اب پرتقال بخور سیب یا خود پرتقال رو سوپ بخور اب بخور غذای سزخ کردنی نخور

منم روز ششممه مردم دیگه خیلی بده الانم از شدت سرفه باند شدم اومدم تو حال نشستم

چقد منی اومدم تلویزیون روشن کردم روانی شدم انقد داره ازم عرق میره که انگار کوه کندم کی خوب میشیم؟؟؟

چقد منی اومدم تلویزیون روشن کردم روانی شدم انقد داره ازم عرق میره که انگار کوه کندم کی خوب میشیم؟؟؟

آره گلم منم دیشب پریشب لباسم تو خواب خیس عرق شده بود ...منم چند شبه نخوابیدم درست

نمیدونم والا عزیزم من دو روزه سرفه هام شدید شده خیلی اذیت میکنه

من از همسرم گرفتم ...همسرم خداروصدهزار بار شکر ب سرفه نیفتاد

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

شما روز چندمتونه؟

علایماتون چی بود؟

ما تست دادیم مثبت شدیم از رو علایممون گفتن امیکرونه

برای من اول با سوزش شدید گلو و گرفتگی شدید صدا شروع شد بعد بدن درد و تب و لرز و تعریق شبانه و سوزش بینی و آبریزش و عطسه و الانم ک دو شبه شدید سرفه دارم میترسم ریم درگیر شده باشه ...اکسیژنم مدام چک میکنم ۹۵ یا ۹۶ هست ...حالا نمیدونم برم اسکن ریه یا نه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
شما روز چندمتونه؟ علایماتون چی بود؟ ما تست دادیم مثبت شدیم از رو علایممون گفتن امیکرونه برای من ا ...

من از چهارشنبه علائمم بروز کرده اولش که گلو درد فجیح تا امروز که چی بگم از گلو دردانگار هزارتا خنجر خورده گلوم اب دهنمو نمیتونم قورت بخورم چخ برسه چیزی بخورم از گلو درد سه بار به گریه افتادم یک ساعت گریه کردم فق تب شدید و بدن درد و بی حالی دارم دو بار سرم و امپول تقویتی زدم ولی اصلا انگار نه انگار الانم از بی خابی چشام پر اشک شده دیگ نمیدونم چیکار باید بکنم رسما روانی شدم اعصابمم خیلی ضعیف شده  من تست ندادم رفتم دکتر علائممو گفتم گف قطهت امیکرونه یه نایلون دارو نوشت اومدیم حالا شوهرمم مثلا گرف کلا دو روز گف بی حالم و تموم شد خوشبحالش من دیگ کم اوردم 🥺😱😱

شما روز چندمتونه؟ علایماتون چی بود؟ ما تست دادیم مثبت شدیم از رو علایممون گفتن امیکرونه برای من ا ...

والا منم امروز از صبح سرفه میکنم اکسیژنو با چی جک میکنی؟؟

منم الان نگران شدم از ریه ام نکنه درگیره خبر ندارم اگه درگیر شه تنگی نفس و اینا هس؟