2777
2789
عنوان

تست بارداری دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 33 پست
آمپول چی بزنم؟؟؟میگن اگ سقط کنم احتمالا چند سال دیگ ب مشکل برمیخورم؟

نه سقط عمدی نکن بعداً مشکل میشه برات آمپول پروژسترون میزنن اگه باردار باشی که جای بچه سفت میشه نباشی هم پری میشی

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چ مامان کوچولویی هستی ..خدا حفظت کنه😊خودتون خاستید؟

اولی و دومی رو اره  ولی سومی سوپرایزمون کرد😀

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
اره محرمیم ولی نرفتیم خونه خودمون ....۶ ماه دیگ قراره عروسی بگیریم...اگ بار دار باشم آبروم جلو خانوا ...

ان شاالله ک هر چی صلاح پیش بیاد گلم من با سقط مخالفم شدید بااینکه شرایط خیلی خیلی خیلی سختی دارم ولی سقط نکردم سومی رو الان تو بغلمه یکماهشه همه گفتن سقط کنم ولی نکردم الان خداروشکر میکنم ک تنش سالنه و تو بغلمه و برکت تو زندگیم زیاد شده خداروشور و ان شاالله ک بیشترم میشه اگه باردار بودی عروسی رو جلو بندازین ولی سقط نکنید

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
همسرتون چن سالن؟خدا واست نگع شون داره ..از این بعد مراقب باش😊 عاقا من ۲۴ سالمه حس میکنم هنوز زوده ...

بستگی به شرایطتون داره بعضیا 20 سالگی میتونن مادر شن بعضیا هم 30 سالگی کلا فرق داره هر ادمی 

شوهرم 10 سال ازم بزرگتره

ولی از من بشنوی دیرتر بچه بیار

اگ باشه مجبورم سقط کنم

خوددانی....

ان شاالله ک هر چی صلاح پیش بیاد گلم من با سقط مخالفم شدید بااینکه شرایط خیلی خیلی خیلی سختی دارم ولی ...

آخه درد من بلاتکلیفیه،میگن باید ۱۵ الی ۲۰ روز بگذره از بارداری تا سطح هورمون مشخص بشه...وگرنه من آزمایشی منفی بود ولی گف میتونه منفی کاذب باشه