2777
2789
عنوان

عیدتون مبارک، برای رسیدن ب حاجت دلتون سوره ی حشر میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول سلامتی خانوادم یعنی: پدرم و مادرم و برادرم و همسرم

دوم وضعیت مالی عالی و خوشبختی زیاد و دل خوش درکنارهم

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

انشالله بخت خوبی هم نصیب من بشه.😊

دعا کنید به حاجتم برسم 😭یک صلوات بفرست یا یک حمد یا توحید بخون انشالله بخت خوبی نصیبم بشه سال۱۴۰۲برم سر خونه زندگیم یا سال ۱۴۰۱ دعا کنید😭🥺🥺انشالله همه حاجت روا بشیم عزیزان هرکی صلوات گفت انشالله خدا دلشو شاد کنه و ب حاجتش برسانه اللهم صلی الله محمد و آله محمد و عجل فرجهم 🥺
چشم گله من😍🤲

چشمت بی بلا گلم تشکر خواهر گلم 😭🙏💔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

من تورو خدا برا اشتی با شوهرم بخون😭

helen_21سابقم!کاربری قبلیم بوووووم!تیکر رسیدن ب ارزومه💪من سر این تاریخ نشستم تو خونم دارم ناهار درست میکنم ساعت 11 ظهر !بگو امین؟توروخدا😭😭😭دلبر؟چیکار کردی با دلم ک این روزا اندازه ای ک عاشقتم ازت متنفرم...این روزا دلم ن بودنت رومیخواد ن نبودنت رو!حال دل من خوب است اما اگر تارهای سفید موهایم و بغض های اشک نشده ام را نادیده بگیریم من خوبم!دلبر؟برگرد!من ب قلبم تورا قول داده ام!قول میدهم دیکرموقع خواب خانه را تاریک نکنم,ته دیگ غذا سهم خودت!دیگرچای نمیخوریم!برگرد دلبر یک فنجان قهوه میگذارم و این روزها را برایت تعریف میکنم بعد مقایسه میکنیم قهوه تلخ تر است یا اینر وزهای من😭