2777
2789
عنوان

کیا با وزن بالا باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 35 پست
دست خودت نیستش که چقدر اضافه کنی فقط سعی نکن رژیم بگیری که بچه رشدش کم میشه غذاتو مثل همیشه بخور چر ...

اول

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
ای پس واقعا میشه طبق متخصص تغذیه وزنو تو بارداری کنترل کرد و خطری نداره

فقط سر خود رژیم‌نگیر ک واسه بچه خوب نیست عزیزم توی سایت هم‌بحرف کسی نکن فقط برو دکتر من اینجا چندبار چندتا دارو راهنماییم کردن بعد ک رفتم دکتر کلی دعوا کرد

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید حالا چرا توی دوران بارداری نگران اضافه وزنت شدی 

چون رژیم داشتم و یهو فهمیدم باردارم ...قصد داشتم اول وزنم کم بشه بعد که خدا اینطوری خواست 

اون دختره مرواریدو ندیدی؟ تو اینستا؟  فک کنم قشنگ ۱۳۰ کیلو باشه اسم خودشو گذاشته پلاس سایز با ...

اتفاقا فالوش دارم و دوستش هم دارم بنظرم داره فرهنگ قشنگیه جا میندازه

من خداروشکر لاغربودم .وقتی حامله شدم44کیلو بودم الان توماه نهم بارداری  هستم شدم 65.😁😁

کاش برا من برعکس عمل بشه و لاغر بشم

ای پس واقعا میشه طبق متخصص تغذیه وزنو تو بارداری کنترل کرد و خطری نداره

نه فقط کنترلش میکنی و طبق برنامه میری جلو. اگه بری بهداشت یا پیش دکتر زنان هم بهت میگن بری پیش متخصص تغذیه

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
نه فقط کنترلش میکنی و طبق برنامه میری جلو. اگه بری بهداشت یا پیش دکتر زنان هم بهت میگن بری پیش متخصص ...

ممنون خیلی کمکم کردی

چاق بودن فرهنگ قشنگیه؟     بارداریتم مبارک گلم    

نه عزیزم اصلا نگفت چاقی قشنگه ولی یک عده هستن ب دلایل مختلفن چاقن اوناهم حق دارن قضاوت نشن و مثل بقیه بهشون احترام گذاشته بشه همینکه داره میگ چون چاقی نباید خحالت بکشی و ب چاقا اعتماد ب نفس میده خودش ارزشمنده من خیلی با دیدنش حالم خوب میشه 

نه عزیزم اصلا نگفت چاقی قشنگه ولی یک عده هستن ب دلایل مختلفن چاقن اوناهم حق دارن قضاوت نشن و مثل بقی ...

بسیار عالی گلم، ولی در کل اگه به چاقی به چشم بیماری نگاه بشه میشه درمانشم کرد امیدوارم شما هم حاملگی و زایمان خوبی داشته باشی