2777
2789

۳ تا توله رو از صبح انداختن ب جون من از صبح جیغ جیغ هیچی نمیگم میگه گشنمه میگ م سوسیس  داریم کالباس میگه ن نمیخوام غذا برنجی میخوام 😐دارم فیلم میبینم کنترل برداشته پرت کرده اونور میگم کنترل و بده ب من میگه دوست دارم ندم بتوچه توله سگ😐لیوان پر میکنه میپاشه رو من  رفتم دیدم همه مانتو هامو پرت کردع زمین  صندلی گذاشتن میپرن رو یخچال میگم اجاق گازع اونجا بیا کنار ب تو ربطی نداره  میوه پلاستیکی ها رو پرت میکنن سمت هم دیگه خورده ب تلوزیون زنگ میزنم ب مامانم میگه مواظب باش خراب کاری نکنن میگم کجای کارییی!!!!!!تهشم قهر کردع میگه منو از صبح گشنه نشنه ول کردی میگم این همه غذاست بیاین بخورین میگه  نمیخوام 😐 خ واهش میکنم بچه میزایین یکم رو تربیتم کار کنید بقیه چ گناهی کردن اینا رو تحمل کنن اه

چرا من یاد کارتون افتادم😅

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه چیکارت هستن؟

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
العان زنده ای؟

اره تازه قهر کردع میگه تو شعور نداری ما اینجا مهمونیم بچه هم نیستا ۹ سالشه  الان همش میگه گشنمه میگم بیا بخور دیگه میگه نه باید بدی خودم برنج بزارم ی خدا میخوام بزنمش صدا سگ بده

بزن تو دهنشون 😐

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️