2777
2789
عنوان

بهش اعتراف کردم ولی کجا😁💔

279 بازدید | 9 پست

یک روز یک سریال دیدم طرف میره سر قبر عشقش آبمیوه میخوره و با عشقش حرف میزنه 

اول دیدم خندیدم که چه مسخره!مگه چیزی از گلوش پایین میره!

حالا خودم رفتم سر قبر نامزدم،همه وجود من و برای اینکه وجودم داشت آتیش می گرفت هی آب میخوردم که یکمی حالم بهتر شود

خیلی سخته!

مگه نگه داشتن یک آدم تو دنیا اینقدر سخته؟که باید بره؟

دلم براش تنگ میشه

اولین بار چرا باید اونجا بهت بگم چقدر دوست دارم...!

بلند شو و ببین این منم 

کسی که مثل دیوانه ها هنوز بی قرار تو که کی برمیگردی!

تو رو خدا بلند شو!

دلم برات تنگ شده جانان من

کجایی؟

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دلتنگشی چرا تو عنوانت دنیشتو باز کردی🙃‌خیلی سخته کسی رو ک دوسش داری از دستش بدی و هیچوقتم نتونی حتی از دور ببینیش😪

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇
متاسفم  توی دنیای واقعی هم همینجوری قضاوت ام میکنن😒💔

ن عزیزم قضاوت نیس ولی وقتی دلتنگی یجوری میخندی و میگی دلتنگتم ادم شک میکنه ب خندتو و دلتنگیت حالا یا کامل بخند یا کامل گریه کن 

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇
متاسفم  توی دنیای واقعی هم همینجوری قضاوت ام میکنن😒💔

زندگی میگذره با خوب و بدش من میدونم ی روزی یکی ب زندگیت میاد ک ارامش میگیری ☺

من هنوز رفتنشو باور نکردم هنوز منتظر معجزه ام که برگرده...

یکی اینجا بود ب اسم تیام اونم عشقش فوت کرده بود خیلی ناراحت بودم براش ولی تعلیق شد ندیدیم دیگه