2777
2789

دوستان اگه خریدی کردید از اینستاگرام یا سایت خاصی 

بهم بگین چی بوده و ادرس شم بدید 

فقط امیدوارم ادمین اون پیج ها نیان بگن 📸

من معمولا کتاب میخرم😀

لباس تاحالا نخریدم 

ولی برا بچم سرلاک و این چیزا سفارش میدم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لباسهای بچه م رو از یه پیج میخرم واقعا راضی ام 

اما برای خودم یه ساعت خریده بودم گفتن ضد ابه ولی دروغ بود ، داخلش زنگ زد

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

از دیجی کالا همه چیز به جز لباس سفارش دادم حتی وسایل برقی از 98 درصدشون هم راضی بودم

اینستاگرامم پیج اطلس شاب

کفش سناتور 

و چند تا پیج دیگه لباس و کفش خریدم خیلی راضی بودم

کاربر تعلیق شده :/
کتاب از کجا؟  قیمت هاش بهتره؟  سرلاک اینا از داروخانه انلاین یعنی؟

کتاب از پیج رویال مایند

سرلاکم از یه پیج میگیرم همه چیزاش ارگانیکه .موای افزودنی نداره والا تبلیغ نیس واقعا براش میخرم😀سرلاک و حریره و سویق تاحالا براش گرفتم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
چه پیجی لباس بچه میخری

narengshop

دوسه تا پیج دارن همه با همن ، دقیقا جنسی که میبینی و سفارش میدی همون میرسه دستت 

از نوزادی بچه م تا حالا که سه سالشه اکثر لباسهاش رو از اینجا خریدم 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است