2777
2789
عنوان

یه چند روزه خوابای عجیب میبینم

55 بازدید | 10 پست

خواب اولم بچه های دوقلو بود که بهم میگفتن مامان امروزم خواب دیدم بچه دار شدم خونه مامان بزرگم بودم اونجا اذیت میشدم داداشم داشت میبرد منو بچه رو خونه بابام اینا بعد من دم در گفتم پوشک و شیر خشک بچه یادمون رفتع برو بیار من خودم میرم بعد داداشم درو باز کرد گفت برو اون ور نترسی ها بعد چندتا گربه از درخونمون اومدن بیرون داشتیم گربه هارو دور می‌کردیم که بیدار شدم تعبیرشون چیه 

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه برکت 

ایشالله که خیر

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455
عزیزم تو گوگل سرچش کن

توگوگل بچه رو زدم خوب بود اما من فقط بچه ندیدم که همهاینا باهم بود اینو چجوری سرچ کنم

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
منم ازین خوابا زیاد دیدم، نوشته بود تعبیرش اینه در انتظار نینی هستی

شما بچه دار شدید؟

توگوگل بچه رو زدم خوب بود اما من فقط بچه ندیدم که همهاینا باهم بود اینو چجوری سرچ کنم

خواب همینجوریه دیگه، یه داستان میبینی مهم ترین و برجسته ترینش رو سرچ میکنی واسه تعبیرش دونه دونه نمیشه سرچ کرد که مثلا خواب بچه دیدم پوشک بچه تموم شده بود، گربه از زیر پامون رد و و...

خیر، نوشته بود در انتظار نینی هستی نه که باردار هستی، یعنی در انتظار بارداری هستیم

اهان ممنون گلم