2777
2789
عنوان

حیف شد تاپیک سم دیشب ترکید💔😂

378 بازدید | 29 پست

وای خدا سر این از بس خندیدیم دل درد شدیم غم هامون یادمون رفت💔😂

سم به معنای حقیقی😂

استارتر اش اگه اینو میبینی واقعا ممنون ایم حیف شد که تعلیق شدی گلم❤

.

چه تاپیکی بود😂😂☺

مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موضوعش چی بود

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

من دیشب زود خوابیدم🙁

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨
چه تاپیکی بود😂😂☺

دو تا تاپیک زد هر دو تا سم

یکی گفته بود مادر شوهرم موهاشو وصل میکنه به لامپ خودش رو حلق آویز میکنه کامنت ها خیلی باحال بود

دومی بود 20 قلو بار دارم

یکی دیگه میگفت پدر شوهرم لامپ کاشته درخت لامپ سبز شده😂😂💔

.
دو تا تاپیک زد هر دو تا سم یکی گفته بود مادر شوهرم موهاشو وصل میکنه به لامپ خودش رو حلق آویز میکنه ...

عکس فیک از خودشم گذاشت گفت چالشه 🤐

و در آخر درد به مویرگ هایمان رسید و ما هنوز میخندیم'