2777
2789

سلام 

منم مثل خیلی از شماها کنکوری ام البته پشت کنکوری 

چند وقت پیش از طریق ی کانالی تونستم ب تمام ویدیوهای مجموعه تاملند و کلاسینو دسترسی پیدا کنم آااااخ ک چقدر خوشحال بودم اصلا تو آسموناپرواز میکردم ب خیال خودم دیگه زدم و رفتم کلیپایی ک دانلود کردم مجموعا بالای ۱۰ ساعت میشد 

من فقط یک قسمت از عربی رو دیدم یکهو ب دلم افتاد نکنه من دارم اشتباه میکنم اون معلم اون موسسه زحمت کشیده اینارو تهیه کرده .....

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

خب

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلمای تاملند از معلمای آلا بهترن ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

ادامه...

هرجوری شد شماره چندتا از دفاتر مراجع تقلید رو پیدا کردم و زنگ زدم از ۳ تا پرسیدم همشون گفتن حرامه حرررامه باید صاحبش راضی باشه ک تو داری رایگان میبینی 

حتی بیشتر تحقیق کردم تا اینکه تو همین سایت یک نفر گفت کنکور قبول بشی و بری بالاتر و بعد هم شاغل بشی و پول دربیاری 

حقوقی ک داری در میاری از اساس و پایه حرررامه حرامه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
ادامه... هرجوری شد شماره چندتا از دفاتر مراجع تقلید رو پیدا کردم و زنگ زدم از ۳ تا پرسیدم همشون گفت ...

خب یعنی خودت نمیدونستی؟

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
اکثرا که من میشناسم اره

واقعا ؟

پس ارزش داره بریم تاملند ثبت نام ؟!

من اون روز کلی هزینه کردم اینترنت بالایی گرفتم و همه رو دانلود کردم 

اما وقتی مطمئن شدم کارم اشتباه بود همه رو از دم پاک کردم همه رووو بدون ذره ای شک و تردید 

گفتم ب شماها هم بگم مواظب باشید ک درست برید جلو لطفا لطفا ب حلال حرام اهمیت بدید عواقبش تو زندگی نمایان میشه شک نکنید

ادامه... هرجوری شد شماره چندتا از دفاتر مراجع تقلید رو پیدا کردم و زنگ زدم از ۳ تا پرسیدم همشون گفت ...

پس اونوقت کتابای کمک درسی هم که تو کانالا گداشتن استفاده از اونا هم حرامه ؟؟