2777
2789
عنوان

زندگی باید پر از عشق باشه

159 بازدید | 5 پست

☢️ متاسفانه با گسترش فضای مجازی، امکان ارتباط با نامحرم به شدت افزایش پیدا کرده و تقریبا هیچ کسی از ترکش های این موضوع در امان نیست.

💢 در این بین خانم ها و آقایون متاهل هم در خطر هستند. اصلا اینطور نیست که یه خانم مجردی بگه که من چون مجرد هستم گرفتار این روابط شدم و اگه شوهر کنم دیگه به هیچ وجه گرفتار نمیشم!☺️

🚸 اتفاقا اگه آدم مراقب نباشه با وجود داشتن همسر باز هم گرفتار این روابط خواهد شد.

♨️ یکی از دلایلی که خانم های متاهل سراغ چنین روابطی میرن اینه که میگن: من چون همسرم بهم توجه نمیکنه سراغ این روابط میرم! یا میگه دلم عشق میخواد و....!☺️

❇️ ببینید بله زندگی آدم باید گرم و عاشقانه باشه. باید لذت ببره از عشق... اصلا خدا آدم رو برای یک زندگی عاشقانه خلق کرده اما...

✔️ اما اینو یادتون باشه که آدمیزاد هیچ وقت با عشق به "یه انسان" دیگه سیر نمیشه... خدا آدم رو کوچیک خلق نکرده که یه ذره عشق بهش برسه و دیگه همه چیز حل بشه!

نه... آدم باید پر از عشق باشه...

اما عشق به پروردگار... عشق به اولیاء الهی...💕❤️

فقط این مدل از عشق میتونه آدم رو سیراب کنه...

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ی سوال عشق بخدا و اولیا چطور ما رو سیراب میکنه منم موافق بی بند و باری نیستم و چیزی که تو زن ...

عشق چیزی نیست که عین لوبیای سحر امیز جک یهو رشد کنه.باید جا و زمان رو در نظر گرفت .عین کاشتن یک درخت و دایم بهش رسیدگی کرد .حالا وقتی این عشق رشد کرد دیگه اینطور نمیشه که شوهرت یه کوچولو بی مهری کرد شما کلا فاتحه ی زندگی رو بخونی و پا شی بری دادگاه.میشینی فکر میکنی و از عشقت ، از کسی که بهت خیانت نمیکنه و اشتباه نمیکنه و انتقام نمیگیره و ...کمک میگیری که چکار کنید .

اگه ادم عاشق باشه اسیه صفت تو خونه ی فرعون هم میتونه پاک باشه و پر انرژی ولی ادمی که چشمش به زمین باشه تو خونه ی عزیز مصر هم باشه دلش بهتر و بیشتر میخواد.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!