2777
2789

سلام ببخشید من دوباره تاپیک قبلو زدم 

ی سوال واضح داشتم که نمیدونم دقیقا چیکار  کنم‌

اگه عطسه بیاد هنگام فکر کردن ب کاری کلا باید کنسلش کنم‌یا ی روز صبر کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفا چیه

شما کارخودتو بکن

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         

بستگی داره کسی که عطسه میزنه خوب باشه یانه اگه هروقت عطسه میزنه تو فکر کاری هستی اون کار برات خوب انجام بشه یعتی عطسه اون شخص خوبه ولی اگه اون کار انجام نشه یعتی عطسه اون شخص خوب نیست پس کارت انجام نمیشه ما به این واقعا اعتقاد داریم هروقت جایی میخایم بریم کسی عطسه بزنه ده دقیقه صبر میکنیم چون مطمنیم اتفاق بدی میفته 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
بستگی داره کسی که عطسه میزنه خوب باشه یانه اگه هروقت عطسه میزنه تو فکر کاری هستی اون کار برات خوب ان ...

عزیزم از اونجایی که گفتی اون کار برات انجام نشه متوجه نشدم‌میشه یکم بیشتر توضیح بدی

سلام‌عزیزم اینا خرافاته  یا باید علم‌ قبولش کنه یا دین یا عقل  که‌هیچکدوم‌ همچین چیزی رو ...

سلام عزیزم 

آخه من برام پیش اومده و اعتقاد پیدا کردم 

برای همین سخته برام بی تفاوت باشم

سلام عزیزم  آخه من برام پیش اومده و اعتقاد پیدا کردم  برای همین سخته برام بی تفاوت باشم

خیلی چیزا پشت هم اتفاق میفتن ، دلیل نمیشه بهم مربوط باشن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
عزیزم از اونجایی که گفتی اون کار برات انجام نشه متوجه نشدم‌میشه یکم بیشتر توضیح بدی

ببین باید اون شخصی که عطسه میزنه ازش بپزسی  عطسهات  یا همون صبرات  خوبن اگه خوب باشن اون فوری که تو ذهنته  انجام‌میشه  اگه بد باشن نمیشه 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری