2777
2789
عنوان

کیا بچشون سال بعدکلاس اول میره

125 بازدید | 14 پست

من پسرم سال بد میره مدرسه خیلی نگرانم

بخاطر شرایطمون نذاشتیم امادگی خودم بهش حروف یاد دادم 

باز میترسم نتونه بخونه 

چق____________درسخته منطقی فکرکنی....... وقتی احساساتت داره خفت میکنه....... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم باید امسال میرفت پیش بخاطر کرونا نذاشتم بره کتاب گرفتم تو خونه باهاش کار کردم. چرا نتونه مگه ماها که پیش نرفتیم نتونستیم بخونیم‌. پیش دبستانی بیشتر واسه آشنایی و آمادگی بچه با محیط مدرسه ست نگران نباش

پسر منم سال دیگه می‌ره اول منم نفرستادن پیش دبستانی حروف هم یادش ندادم ولی خب نکرانیه چی داری می‌ره ...

خواهر زادم بهش  حرف نشون ندادن الان گیر میکنه

چیا بهش یاد دادی درمورد درس

پسرم پیش دبستانی میره.خیلی چیزا یاد گرفته....ولی خوب نگران کلاس اولش نباش یاد میگیره بچه ها خیلی باهوشن.راستی کتابای تیزهوشان دکتر شاکری رو بگیر باهاش تمرین کن خیلی خوبن.ریاضی و علومشو بگیر.خودت کار کن.شمارش تا ۱۰ را کار کن

یه روز خوب میاد

من خودم سال دیگه باهاش کار میکنم یاد میگیره چیه مگه آنقدر سخت گرفتی،بالاخره یاد میگیره 

میترسم خیلی باهاش کار کردم همه حروفارو بهش نشون دادم 

پسرم پیش دبستانی میره.خیلی چیزا یاد گرفته....ولی خوب نگران کلاس اولش نباش یاد میگیره بچه ها خیلی باه ...

از اینترنت گرفتم بلده همه رو حل میکنه تا ده میگه مینویسه

خواهر زادم بهش  حرف نشون ندادن الان گیر میکنه

من دخترم امسال کلاس اول هست پیش هم نفرستادمش تازه غیر انتفاعی هم ثبت نامش کردم ک مدرسه خلوت باشه و معلم بهشون برسه اینم ی روز دخترم  میرفت مدرسه از بچه ای ک  مریض بود بچه من هم سریع مریضی رو میگرفت یک هفته تو خونه بود کلا اگه یک ماه رفت مدرسه همش تو خونه خودم یادش دادم فقط از من ب شما نصیحت یا ریاضی یادشون بدین اعداد رو تا ۹۹ یا حروف رو ک با هم خیلی فشار میاد روشون 

خب دیگه بهتر پسر من والا همش دنبال گوشیه اصلا وقتش آزاد نمیشه من باهاش کار کنم😐

خیلی سخت میگیرن چون از خواهر زادم خیلی سخت میگیرن

من دخترم امسال کلاس اول هست پیش هم نفرستادمش تازه غیر انتفاعی هم ثبت نامش کردم ک مدرسه خلوت باشه و م ...

اهان همون کارو میکنم هم حروفو بهش نشون میدم هم ریاضی 

اهان همون کارو میکنم هم حروفو بهش نشون میدم هم ریاضی 

فقط اعداد رو یادش بدین یا اگه خواستین حروف رو یادش بدین ،خانم روحی کلاس اول کلیپ هاش رو ببینین خیلی خوب یاد میده داخل تلگرام هم ی کانال داره عضوش شین با شعر ب بچه ها یاد میده