2777
2789
عنوان

هزینه قالیشویی

1217 بازدید | 37 پست

سلام. هزینه قالیشویی چطور حساب میشه. من اولین باره فرشامو میدم بشورن. زنگ زدم گفتن متری 15تومن

امروز ک اومدن ببرن ی پیش فاکتور بهم دادن. من سه تا قالیچه 2متری(1در2) داشتم بهم گفتن هرکدوم 4متر حساب میشه. یعنی من بجای 90تومن باید 180 بدم. واقعا اینطوریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه دو متره 

چرا چهار متر

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
اگه یک در ۲هست که میشه ۲متر نه ۴متر؛؛۳تاش میشه ۶متر؛متری ۱۵میشه۹۰بعلاوه هزینه بردن و اوردن

ن 130 تومن کرایه ازم گرفتن تو فاکتوری ک دادن قالیچه هارو 4متری زدن. 

شهرما دوتا قالی 12متری گفتن 240میشورن قالی هام شستن پول ندارم برم بیارمشون😓😓😓

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭