2777
2789
عنوان

آیا شوهرتون هنوزم به اندازه اولا به چشم شما خوش قیافه است؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3846 بازدید | 83 پست
شوشوی منم اوائل پر بود!الان شکمم دراورده!ولی انقد نرمه که میشه جای رختخواب ازش استفاده کرد!!!!
دوست دارم اگه پسر دار شدم به باباش بره خیلی دوسش دارم خیلی قیافه خواستنی و مردونه ای داره ماشاللاه.
البته منم مثل بعضیا حسابی بهش رسیدم تا اینجوری شده از لباسای شیک تا خیلی چیزای دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسر من الان خیلی بهتر از قبل شده. کلا هر کی میبیندش متوجه میشه. دوستای دوران لیسانسش که نشناخته بودنش اصلا. همه ی عکسای دوران نوجونیشو قایم کرده که من نبینم :) عشقم خوشتیپ فامیله الان.
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
پس نتیجه میگیریم شوهر همه نی نی سایتی ها خوشگل هستن
چه جالب
حالا اگه نفر اول جواب میداد شوهرم زشته همه میگفتن شوههرمون زشت شده فلان شده بد هیکل شده
عجب
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
مقل این رمان ها از شوهراتون گفتین
چشمای عسلی با هیکلی مردونه و مژه هایی بلند

الان فهمیدم چرا اینقدر تاپیک خ ی ا ن ت زیاده تو نی نی سایت
از بس که شوهراتون خوشگل هستن
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
فروش و سفارش تونیک های زیبا و قیمت مناسب
این تونیکا که عکساشو گذاشتم بپسندید هم پارچشو هم سایزشو وهم مدلش میشه تغییر داد
شما بپسندید
تااازه بعضیاشم میشه تخفیف کوچیک داد
درضمن اینا توسط طراح حرفه ای مانتو طراحی و دوخته شده
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=731968
طراحی و دوخت تونیک های شیک مناسب با سایز شما با قیمت استثنایی.تماس با ما : 6 9 0 6 7 3 5 5 3 9 0 وارتباط وایبر و واتس آپ فقط خانومها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=731968