2777
2789

بچم دوسالشه .با مادرشوهر ی ساختمونیم .میریم خونشون راضی نمیشه بیاد خونه همش میگه مامان بزرگ مامان بزرگ .یعنی بمونیم اینجا.خیلی اعصابم خورده .یکم بزرگتر بشه فک کنم خونه نیاد .بیاین راهنمایی کنید من چیکار کنم بچم بدون بهونه بیاد خونه

خداجونم فقط تورو دارم خودت هوامو داشته باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرمنم کوچیکه ۳،۴ سالشه   همیشه عاشق اینه ک بامن بیاد خونه من ،یا بمونه خونم   همیشه پشت سرم گریه میکرد .

۱مامانم نمیزاشت بیاد میگفت هرجا بریم باهم .

دوما هم من مریض شدم ی ی هفته ای خونشون نرفتم و ازم سردشد دیگ برام گریه نمیکرد و.. بعد۲ روز دوباره موندم خونشون بازیکم لینجوری شد ولی نه مثل قبل

عزیزم بچه ها معمولا همینطورن .دختر منم همین بود ولی خودش خوب شد بعد یه مدت

وقتی گریه می کرد شما چیکار میکردین؟از ی طرفم خانواده شوهر از خداشونه بچم بمونه خونشون .میترسم وابسته بشه به اونا دیگه منو نخاد   

خداجونم فقط تورو دارم خودت هوامو داشته باش...
وقتی گریه می کرد شما چیکار میکردین؟از ی طرفم خانواده شوهر از خداشونه بچم بمونه خونشون .میترسم وابسته ...

یادمه خیلی ناراحت بودم دوست داشتم کتکش بزنم ولی اونا میگفتن بزار بمونه منم خجالت میکشیدم جلو اونا دعواش کنم میزاشتم بمونه ولی بعد میاوردنش...ولی الان خودم خیلی وقتا کار دارم میزارمش خونه مادرشوهرم خیلی خوبه راحت میرم خیابون و پیاده روی