2777
2789
عنوان

سالن زیبایی بزنم به نظرتون ؟؟

1105 بازدید | 14 پست

بچه ها ما یه سرمایه داریم که اخرین چیزیه که برامون مونده 

این پول سوخت بشه دیگه صفر میشیم تو نون شب میمونیم

پرس و جو کردیم دیدیم با این مقدار مغازه زدن جواب نمیده 

گفتم یه سالن زیبایی تخصصی بزنیم فقط لاین ناخن و مژه و کراتین و بافت اینا 

خودمم کار نکنم 

نیرو حرفه ای بیارم درصدی کار کنیم 

به نظرتون جواب میده ؟؟ یه لوکیشن خوب تو شیراز 

من از چند نفر پرسیدم همه نظرشون مثبته میگن اگر بگیره خیلی سود خوبی داره اما دو دلم چون اخرین داراییمونه 

😪😪😪😪

لطفا هرکی این متن رو دید برای حاجتم دعا کنه 🙏🏻انرژی مثبتتون خیلی تاثیر داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه منم میخوام وام با مدرکم بگیرم یه سالن کوچیک تو شهرمون بزنم شرایط مالیشو ندارم متاسفانه میخوام وام بگیرم شرایط وام گرفتن با مدرکمم نمیدونم اگه میدونید به منم کمک کنید مرسی

اره خوب بود به شرطی ک خودتم سر در میوردی ،مغازه لباس زیر بزنین الان خواهرم فروشنده مغازس میگه خیلی سود داره واسه صاحب مغازه

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
اره خوب بود به شرطی ک خودتم سر در میوردی ،مغازه لباس زیر بزنین الان خواهرم فروشنده مغازس میگه خیلی س ...

عزیزم من خودم رنگ و کراتین کار میکنم اما تو سالن خودم نمیخوام زیاد کار کنم چون واقعا از نظر بدنی بهم اسیب میرسه 

خیلی خوبه منم میخوام وام با مدرکم بگیرم یه سالن کوچیک تو شهرمون بزنم شرایط مالیشو ندارم متاسفانه میخ ...

نمیدونم متاسفانه 😪😪

ولی یکی از اشناها وام گرفت سالن زیبایی و مزون عروس تاسیس کرد الان یک ساله خیلی ماشالله گرفته کارش

تقریبا ۳۰۰ میخوایم بذاریم

اونوقت میرسه یعنی جا دارین از خودتون که نخواید اجاره بدین فک کنم تجهیز سالن خودش خیلی هزینه بخواد 

آقا هستم                                                      امیری حسین و نعم الامیر
اونوقت میرسه یعنی جا دارین از خودتون که نخواید اجاره بدین فک کنم تجهیز سالن خودش خیلی هزینه بخواد&nb ...

خب یه حساب سر انگشتی کردیم یه سالن ۱۶۰.۷۰ متری تو معالی اباد داره میده صد با پونزده 

۲۰۰ تومن هم میره برای دکور و تجهیز 

ده نفر نیرو بیارم حرفه ای با مشتری روزی تقریبا یک و پونصد تا دوتومن سود خالص خود سالن میشه در کساد ترین حالت بازار 

یعنی منی که کراتین کار میکنم یا رنگ کار میکنم یه رنگ و لایتم ۴ تومنه

خب مسلما وقتی سه تا رنگکار و کراتین کار تو سالن باشه خیلی بیشتر از این حرفا میشه

خب یه حساب سر انگشتی کردیم یه سالن ۱۶۰.۷۰ متری تو معالی اباد داره میده صد با پونزده  ۲۰۰ تومن ...

منطقه ی خیلی خوبیه البته 

بله آرایشگری شغل پر سودی انشاالله هر چی به خیرتون پیش بیاد 

آقا هستم                                                      امیری حسین و نعم الامیر
منطقه ی خیلی خوبیه البته  بله آرایشگری شغل پر سودی انشاالله هر چی به خیرتون پیش بیاد

انشالله 

مرسی❤️❤️

سلام شما سالن تون رو تاسیس کردین؟

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭

راهنمای جامع تاسیس سالن زیبایی امروزه آرایشگری و مدیریت سالن زیبایی، جزء پر درآمد ترین شغل ها محسوب می شود و متقاضیان زیادی دارد.
کسب و کار شما در سالن زیبایی ممکن است در ابتدای راه، سود زیادی برایتان نداشته باشد ولی بعد از گذشت مدت زمانی، به تدریج درآمد زایی و سود دهی آن آغاز خواهد شد.
در این مقاله به نکات طلایی و 5 گام مهم برای تاسیس سالن زیبایی می پردازیم. در ادامه شما یاد می گیرید که: چگونه سالن زیبایی تان را راه اندازی کنید؟ و مراحل گرفتن مجوز تاسیس سالن زیبایی چگونه است؟
با مرکز بیزینس کوچینگ آلفا همراه باشید تا از تمامی مراحل تاسیس یک سالن زیبایی حرفه ای آگاه شوید.

طبق بخشنامه اتحادیه آرایشگران زنانه تهران، ملک مورد استفاده و مشخص شده برای تاسیس آرایشگاه زنانه می تواند استیجاری باشد؛ اما برای انتخاب سالن زیبایی باید شرایط زیر را رعایت کنید:

1. برای آرایشگاه فضای بیش از 12 متر مربع، برای اپیلاسیون فضای بیش از 18 متر مربع و برای ارایش دائم به فضای بیش از 30 متر مربع نیاز دارید.

2. سالن شما نباید نزدیک به تعمیرگاه ها و مراکز خدمات خودرویی (مثل مکانیکی، صافکاری، باطری سازی، تعویض روغن، آپاراتی، نمایشگاه خودرو، آرایشگاه مردانه، موسسات،آموزشگاه های مردانه و … ) باشد.

3. سالنتان نباید داخل پاساژ، بازارچه و مجتمع تجاری و ساختمان هایی که بورس مشاغل غیر مرتبط است، باشد.

4. ملک سالن باید دارای آیفون تصویری باشد.

5. داخل ملک سالن نباید از بیرون قابل مشاهده باشد.

6. ملک سالن باید دارای هواکش مناسب، تهویه مناسب، اِنشعاب تخلیه آب کف شور در آشپزخانه، کپسول آتش نشانی (حداقل 4 کیلویی) بوده و همچنین آشپزخانه کاشی کاری شده باشد. علاوه بر آن، بهداشت و تمیزی سرویس بهداشتی نیز مورد ارزیابی قرار می گیرد. موارد مطرح شده در این بند، توسط کارشناس اداره بهداشت، مورد ارزیابی قرار گرفته و طی استعلام انجام شده به اتحادیه آرایشگران زنانه اعلام می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت مرکز بیوتی کوچینگ آلفا به آدرس https://sabereskandari.ir/ مراجعه کنید.