خانمای ایل رو نشون میده که بيشتر از مردا کار میکنن فردا تکرارش رو ببینید یه عالمه چوب از درخت رو که یه مرد نمی تونست تکون بده یه مسیر طولانی میبرن با خودشون😞۵ سال پیش همین مستند ساز اومده بوده این ایل حالا بعد ۵ سال بزرگ ایل هوو اورده سره خانمش من فکر کردم براشون عادیه این چیزا ولی مستند ساز میگه سکینه خانم که زن اوله کمتر از سال قبل حرف میزنه مدام تو فکر میره و ناراحته
یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تونشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو
انتظار داشتم میکروفون رو بده سکینه خانم ،سکینه خانم هم بگه خیلی راضیم دست شوهرم درد نکنه هوو اورده اصلا تا قبل هوو معلوم نیست چطور زندگی میکردم ،از وقتی اومده اسمون ابی تره چمن سبز تر خدایاشکرت 😐
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶