2777
2789
عنوان

کسی حاضره با این شرایط زن داداشم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 123 پست
چرا برادرت برای حجاب شرط چادری گذاشته فک نمیکنی اینکار سلب ازادی همسرشه

این سلب آزادی نیست این معیارهاشه.گفته شما وقتی درسته که یه دختر غیر چادری انتخاب کنه و بگه حتما چادری بشو.ولی ایشون گفته برای من دختری انتخاب کنید که چادری باشد یعنی خودش به چادر معتقد باشه.

ببین زندگی تو عسلویه بی نهایت سخته نباید هر دختری بگیری و باید حتما مطمئن باشی ازش چون خیلی ها رفتن و بعد چند ماه برگشتن و گفتن خونه شهر دیگه بگیر و ... حتی از داداشتم بمرسی صد در صد توی همکاراش هست اینجوری چیزی حداقل دختره پنج سال باید پیش داداشت زندگی کنه بعد بره یه شهر دیگه مثلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه عسلویه خیلی اب هواش بده هر کسی نمیره

اگر سوالی راجع به باشگاه یا ورزش داری ازم بپرس،در خیلی از موارد چون حوصله طرف مقابل رو ندارم اصلا اعلانش رو‌ باز نمیکنم و نخونده پاک میکنم خودت رو اذیت نکن بانو

جدا از شوخی 

خودش کسیو دوست نداره ؟آخه شریک زندگی ادمو خودش باید انتخاب کنه .مثل قدیم دیگه نیست. 

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛

چن روز پیش داشتم به دوستام میگفتم دوسدارم در اینده همسرم چادر دوست داشته باشه و بهم بگه چادر بپوشم

جدی میگما اینو

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
این سلب آزادی نیست این معیارهاشه.گفته شما وقتی درسته که یه دختر غیر چادری انتخاب کنه و بگه حتما چادر ...

بله حق با شماست

اینکه ازقبلازدواج دنبالچاذریه نشونه شعور بالاشع

اگه بیشعور بود بعد عقدمیکفت چادر بپوش و‌دعوت میشد

F U Baby