2777
2789

منم همین تصمیمو دارم حرف مردم ب ی ورمم نیس

تا حالا ک ۴_۵سال گذشته دیگه حرفاشونو زدن خسته شدن دیگه چیزی نمیگن

شُکْرباره= شکرگزار، اهل شکر                            ✨شکر نعمت خوشتر از نعمت بُوَد/ شکرباره کی سوی نقمت رود✨
منم همین تصمیمو دارم حرف مردم ب ی ورمم نیس تا حالا ک ۴_۵سال گذشته دیگه حرفاشونو زدن خسته شدن دیگه چ ...

بنظر تو باید چطور رفتار کرد در مقابلشون  یعنی جواب بدم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌تواخه هنوز ازدواجم‌نکردی این فکرای بیهوده چیه میکنی 

بگیربخواب فداتشم 

یه سیب والان بندازی هوا تا ۸ سال دیگه هزارچرخ میخوره  پیش بینی نمیشه‌کرد 

‎به هیچ وجه ازدواج موجب افزایش خوشبختی نه زن و نه مرد نمیشود.‎ یعنی شما اگر خوشحال و خوشبخت هستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت هستید.‎اگر خوشحال و خوشبخت نیستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت نخواهید شد.‎ازدواج دوای هیچ دردی نیست و مشکل گشای هیچ مسئله ای نیست.‎حداکثر این است که تا 3 ماه فرد را در شرایط تازه ای قرار میدهد ولی بعد به حالت قبلیش بر میگردد.زیرا خوشبختی موضوعی درونی است که در نگاه و باور ما وجود دارد و به واسطه ازدواج  و یا بودن با کسی حاصل نمی شود.💛

من ک خسته شدم 

چ جواب دادم چ جواب ندادم بعدش زبونشون کوتاه نشد

آدم نمیشن واقعا، وقتی میگن بچه بیار میگم باشه انشالا حتما میارم و از اینجور حرفا

شُکْرباره= شکرگزار، اهل شکر                            ✨شکر نعمت خوشتر از نعمت بُوَد/ شکرباره کی سوی نقمت رود✨
من ۳۱سالمه مجردم میترسم دیربشه

دیر نمیشه گلم

شوهر من ۲۴ سالگی ازدواج کرد و پسر عمه اش ۳۰ سالگی

شوهر من ۳۰ سالگی بچه دار شد پسر عمش ۳۱ سالگی.

کلا درگیر این حرفا نباشید . در لحظه زندگی کن و از زندگیت لذت ببر

دیر نمیشه گلم شوهر من ۲۴ سالگی ازدواج کرد و پسر عمه اش ۳۰ سالگی شوهر من ۳۰ سالگی بچه دار شد پسر عم ...

بسلامتی عزیزم انشالله همیشه شادوخوشبخت باشی مرسی ازدعای خیرت

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
چه حوصله ای داشتن 😒😒😒

اتفاقا خواهرشوهرم اصلا حوصله بچه شو نداره فکر کن ۴۸سالشه یه بچه ۵ساله داره😑

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه