2777
2789
عنوان

طلاق از طرف زن سخته؟؟؟

531 بازدید | 34 پست

سلام

من ۲ ساله عقدم و دوشیزه هستم

متوجه شدم در حال حاضر شوهرم مشروبات الکلی مصرف میکنه و مدرک هم دارم ازش

یه تعهد نامه دست نویس+صداهاش+پیاماش

قبلا هم اعتیاد داشته حتی اونموقع که اومده خاستگاری ولی نمیدونم‌ چیکار کرده تو ازمایش معلوم نشده

بی نهایت شکاک و بددل و کتترل گره

مدام بهم تهمت میزنه و باید التماسش کنم من کاری نکردم

رفتم مهریه و نفقمو اجدا گذاشتم میخوام جدا بشم ولی میگه هیچ جوره طلاق نمیدم حتی اگه تا اخر عمر کنارم نباشی...

چیکار کنم به نظرتون دادگاه حق طلاق بهم میده میگن خیلی سخته

هَمه یک سو و تُو یک سو،چه بگویَم دیگر؟! تا بدانی که چه اندازه 😍🥰راستی اسمم شقایقه

عزیزم خوبی🙁🙁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوب تو هم مدرک داری هم حق طلاق 

درخواست بده 

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

گلم همسر شما تحت تاثیر نوشیدنی های الکی دچار بیماری پارانویا شده 

داخل نت سرچ کنی عینا مشخصات یکسانی داره

یک کلام بگم اگه نری روانشناس یا طلاق نگیری آخر زندگیت یک ویرانه بیشتر نیست

ببین من نه میشناسمت ک الکی دلت رو خالی کنم که دشمنی دارم باهات

ولی زندگیت رو نجات بده

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫
اصلااااا خوب نیستم سارا جون

الهی بگردم☹️

خب چ اصراری داره وقتی درس بشو نیس

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

خب بگه...مگه به حرف اونه؟؟طلاق غیابی میتونی بگیری

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
نه حق طلاق ندارم

چ بد 

بنظرم با یه وکیل صحبت کن

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .