2777
2789
عنوان

خانما در حد مرگ حالم بده سزارین

471 بازدید | 16 پست

شدم و درد بخیه ها نمیزاره پاشم بچه امم زردی داره نمیتونم بهش برسم شیرمم نیمد دارم شیرخشک میدم البته مامانم و شوهرم کمک هستن ولی دوس دارم خودم بهش برسم خیلی ناراحتم

شیاف مسکن بذار

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سزارینی بودم ده روز بخاطر زردی پسرم بستری شد بیمارستان مجبور بودم با اون همه درد ازش مراقبت کنم م ...

وای یاد خودمم افتادم دستمو میگرفتم دیوار راه میرفتم اینقدر حالم بود 😥

بچه رو با عرق کاسنی بشور مدام بعد از هربار مدفوع 

چند قطره هم عرق کاسنی با آب قاطی بده بخوره 

هم شیر خودتو بده هم شیر خشک بده 

من از اول شیر خودمو دادم زردیش تا دوماه موند چون شیرم بخاطر تغذیم زردیشو بالا برده بود 

من اشتباه کردم 

تو حتما شیر خشک بده حتما 

وای یاد خودمم افتادم دستمو میگرفتم دیوار راه میرفتم اینقدر حالم بود 😥

من هر دقیقه گریه میکردم بچه داری بلد نبودم از بقیه مامانا یاد گرفتم درد هم داشتم اصلا انقد روزای سختی بود ولی شکر خدا تموم شد 

من هر دقیقه گریه میکردم بچه داری بلد نبودم از بقیه مامانا یاد گرفتم درد هم داشتم اصلا انقد روزای سخت ...

اره زردی نداشتن باز خوب بود من فهمیدم زردی داره اینقدر گریه کردم که نگو خیلی سخته بعد رفتم خونه بابام گفت بچه تو گذاشتی اومدی دیگه اتیش گرفتم 😐 چه دردل کردم 🤣 به قوا شما گذشت دیگه