2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از زندگی

1164 بازدید | 20 پست

سالی یه بار خرید میکنم 

کاش ادم روزیش دست نامرد نیوفته 

همون سالی یه بارم اشکمون در میاره 

انقدر منت میزاره 

کرونا گرفتم خودش گرفت به ماهم انتقال داد 

نمیتونم خونه تکونی بکنم همش  سرم گیج میره حالم بده سینم درد میکنه هیچ محل نمیده تازه دادو بیداد میکنه چرا بلند نمیشی کار کنی دست بزنم داره 

خسته شدم نمیتونم طلاق بگیرم 

چرا خدایا چرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ازدواج کردی اگه دوس داری بگو 

سنتی بود حرف حرف مادرم بود همونم زندگیم داغون کرد همه فکر میکنن یه زن قویم همه فکر میکنن زندگیم خوبه ولی نیست چیدر بریزم تو خودم خسته شدم 

سنتی بود حرف حرف مادرم بود همونم زندگیم داغون کرد همه فکر میکنن یه زن قویم همه فکر میکنن زندگیم خوبه ...

منم مادر وپدرم مجبورم کردن خیر نبینن حلالشون نمیکنم الان تنها نشستم گریه میکنم

همونجا که کتکت میزنه برا شکایت کن  آدم بشه دیگه دست بلند نکن به چه حقی دست بلند میکنه نذار دست ...

به بزرگ تر نمیتونم بگم اصلا درست نمیتونن برخورد کنن 

کاس سری قبل رفته بودم شکایت کرده بودم از ترس کرونا یکیم این شهر غریب بودم بلد نبودم کجا باید بریم یکی از اشناهامون تو کلانتریه میترسیدم بفهمه چون به خاطر روحیه بچه ام نمیخوام طلاق بگیریم تا بزرگ بشه همین جورکه به من احتیاج داره به اونم احتیاج داره برا من بده برا بچم باباست