2777
2789

سلام دخترادوروزه پسرم سينه اش خس خس ميكنه وتب كرده نسخه قبلي دكترش روداشتم وداروهاش روگرفتم ولي تبش بااستامينوفن كنترل نشدامروزومجبورشدم ديكلوفناك ٥٠بزنم ترسيده بودم چون همسرم نبودوپول وكارتم موجودنداشتم منوملامت نكنين .الان دوساعته شياف گزاشتم ولي بازم بدنش داغه ودماسنج داره ٣٧رونشون ميده به نظرتون ببرمش دكترياوايسم تافردابخاطربيماري اميكرون تاحالانبردمش دكتروضعيت شهرمن قرمزه🥺🥺

arsalanفندق مامان💋

اخی عزیزم انشالا زودتر خوب شه ولی همین امروز باید میبردیش دکتر درمان اومیکرن فقط سرم زدنه یعنی کل خانواده مارو گرفت فقط با سرم خوب شدن اونایی که زدن سر چهار روز خوب خوب شدن اونایی نزدن هم تا ده روز بیمار بودن  سعی کن ببر دکتر 

مثل روانشناسا حرف میزنم مثل روانی ها عمل می کنم 💋😈👽            از سال ۹٥ خواننده خاموش بودم بلد نبودم چطوری عضو بشم 😜😝

بچه احتمالا همون امیکرون رو گرفته

تن شویه بکن ،شیاف استانینوفن ۲۵۰ اگه داری نصف کن وبرشبزاراگر۱۲۵ داری کلش رو بزار

هر ۸ساعت یک قاشق چا خوری دیفین هیدرامین بده

هرچه سریع تر ببر دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم انشالا زودتر خوب شه ولی همین امروز باید میبردیش دکتر درمان اومیکرن فقط سرم زدنه یعنی کل خا ...

ماخودمون يكماه پيش گرفتيم ولي پسرم اصلااميكرون نگرفت الان به نظرتون اميكرون گرفته بچم واي ترسيدم 😭

arsalanفندق مامان💋
بچه احتمالا همون امیکرون رو گرفته تن شویه بکن ،شیاف استانینوفن ۲۵۰ اگه داری نصف کن وبرشبزاراگر۱۲۵ د ...

اره شياف وديفن رودارم دي سيكلومين هم دكتربهش داده بودوپودراواراس هم ميدم دكترش تجويزداده بود.ولي يكم ميترسم وضعيت قرمزه ميگم نكنه مطب ىدكترالوده باشه 

arsalanفندق مامان💋
ماخودمون يكماه پيش گرفتيم ولي پسرم اصلااميكرون نگرفت الان به نظرتون اميكرون گرفته بچم واي ترسيدم 😭

احتمالا خودشه نترس مشکلی پیش نمیاد دختر منم گرفت سه شب تب ۳۹.۵ داشت بخدا ولی تا دکتر نبردم خوب  نشد

مثل روانشناسا حرف میزنم مثل روانی ها عمل می کنم 💋😈👽            از سال ۹٥ خواننده خاموش بودم بلد نبودم چطوری عضو بشم 😜😝
اره حتماميبرمش به شمامنتقل نشد؟

چرا منو شوهرمم گرفتیم من سه روزه خوب شدم ولی شوهرم یه هفته طول کشید

😳چه عجيب سرفه كه ميكنه چركيه ؟من ازصداي سرفه اش ميفهمم كه الان يكم ببخشيدگلوش خلط اورده

عزیزم من الان‌بگم مونده ب شما شما نمیتونی پیداکنی کسیو ک ردد کنه بهتره فکرت مشغول نکنی سرماخورده حتما خب