2777
2789
عنوان

خانوما......

34 بازدید | 4 پست

طول روز از صبح ک پامیشین تا شب ک میخوابین چکارایی انجام میدین؟ چطوری برنامه ریزی میکنین ک ب همه کارهاتون برسین؟

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......

صب ۸بیداری صبحونه ...۱۰تا ۱۱ ورزش .۱۱نهار پختن ...۱۲ لحظاتی با یاد خدا ...۲ نهار خوردن ۳ ظرفای نهار و یکن گرد گیری ..۴نی نی سایت ...۵ شام درست کردن ..۶ به یاد خدا ...۷ نی نی سایت ...۸ شام ..۹ شستن ظرف ..۱۰ نشستن با همسر جان ...۱۱ خواب 

زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن قوی است... اما یافتن صدای او و درک حرف هایش حقیقتا دشوار است من عاشق زنانی هستم که در طوفانی ترین اتفاقات زندگی میدرخشند 
صب ۸بیداری صبحونه ...۱۰تا ۱۱ ورزش .۱۱نهار پختن ...۱۲ لحظاتی با یاد خدا ...۲ نهار خوردن ۳ ظرفای نهار ...

چرا من پس ب هیچ کاری نمیرسم😓

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من پس ب هیچ کاری نمیرسم😓

البته من بچه ندارم قطعا اگر داشتم اینجوری منظم نبودم 

زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن قوی است... اما یافتن صدای او و درک حرف هایش حقیقتا دشوار است من عاشق زنانی هستم که در طوفانی ترین اتفاقات زندگی میدرخشند 
البته من بچه ندارم قطعا اگر داشتم اینجوری منظم نبودم 

منم ندارم ک باردارم فعلا