2777
2789
عنوان

فهمید بابام هنوز داره خیانت میکنه

1767 بازدید | 54 پست

لطفا تامین قبلیمون بخونین من الان گوشیشو برداشتم کار داشتم دیدم یه شماره ای که اسمشو ارگ سیو کرده نوشته سلام عزیزم صبح بخیر شمارشو واسه خودم فرسادم و زنگ زدم فهمیدم زنِ نمیتونم به مامانم اینا بگم چون میترسم دیگه بمیره دفعه قبل نفسش گرف بستری شد چیکارکنم حالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو ب مامانت اصلا 

با بابات چقد راحتی ؟ اگه راحتی و اذیتت نمیکنه باهاش حرف بزن و وادارش کن بذاره کنار بخاطر جون مامانت فقط 

اکه راحت نیستی و میزنه ب پرخاشگری ک کلا از من می‌شنوی بیخیالش شو تا بدتر نکرده 

دیشب هم دیدم گوشیش حالت بیصدا گذاشته بود شک کردم چون هیچوقت بیصدا نمیذاشت الان دیگه مطمئن شدم حالم خ ...

عزیزم نباید به گوشی بابات سرک بکشی درست نیست

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید

منم حدود یک ماهه و نیمه که متوجه این موضوع شدم...ولی هنوز واکنشی به کسی نشون ندادم...تصمیم دارم به زودی با پدرم حرف بزنم..

حالتو کامل درک میکنم

خیانت منفورترین کار دنیاست

نذار مامانت بفهمه سو استفاده کن از همین کار کثیف بابات و تهدید البته نمی‌دونم راهنمایی خوبی کرده باشم یا نه🤦

۱۸ سالمه⁦☺️⁩عاشق ورزشم،گیاهخوارتونم،مربی شنام سوالی در این مورد داشتین در خدمتم⁦🙏🏻⁩🙃LORیعنی دنیا وردارو⁦♥️⁩⁦👌🏻⁩پاپیلستان⁦♥️⁩😘
اگر متولد 79 باشی یعنی 21 سالته و چقدر زشت که خودش دختر جوان داره ولی چشمش به زن و بچه دیگرونه بابات ...

خواهر بزرگم ۲۵سالشه نمیتونم تهدیدش کنم خودمم درگیر افسردگیم