2777
2789

برای یک دختر ۱۸ ۱۹ ساله با قد ۱۷۰ و وزن ۶۰ به نظرتون چه مدل مانتویی با چه رنگی مناسبه؟ ممنون میشم نظر بدید اگه عکس یا مدل هم دارید بزارید❤️😍🙏🏻

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼

مانتو عروسکی فکر کنم بهت بیاد

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگ بنفش .بستگی به رنگ پوست داره سفیده بنفش

سرخابی گلبهی خوبه

من یک مانتو گرفتم پارسال مشکیه ولی استین پفی روی استینش گلای ریز که با دست دوخته شده روی تور مشکی زیرش ساتن ساده مشکی استینش پایینشم طرح رنگ و وارنگ یک حالت نواری پایین مانتو و کل مانتو مشکی ساده هر جایی پیدا نمیشه مزونیه

رنگ بنفش .بستگی به رنگ پوست داره سفیده بنفش سرخابی گلبهی خوبه من یک مانتو گرفتم پارسال مشکیه ولی ا ...

چه قشنگ😍 من یه عروسکی یاسی رنگ خریدم به جز اون می‌خوام 

اره

هر رنگ دوستی داری میتونی بگیری(فقط رنگ هایی بگیر که سنتو بالا یا زیاد نشون نده)

فقط طیف رنگ ها بهم بیان

اگه دوست داری رنگ سال رو بگیر

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
هر رنگ دوستی داری میتونی بگیری(فقط رنگ هایی بگیر که سنتو بالا یا زیاد نشون نده) فقط طیف رنگ ها بهم ...

چه رنگ های سنو بالا نشون میده؟

چه قشنگ😍 من یه عروسکی یاسی رنگ خریدم به جز اون می‌خوام 

اگر تهرانی بودجه ات هم اوکیه برو مانتو ژاکوب تو توانیر

نزدیک بیمارستان دی 

یا برو مانتو جردن تو خیابون جردنه 

مانتو میرداماد هم هست و خیابون میرداماد 

کارای خاصی دارن اینا

چه رنگ های سنو بالا نشون میده؟

رنگ های تیره(جز مشکی، البته بعضی مدل های مانتو جوریه که مناسب سن دختر های جوان نیست)

بعضی مدل لباس با رنگ وقتی میپوشی خودت و یا دیگران متوجه میشن که سنتو زیاد نشون میده