2777
2789
عنوان

چرا ایجوری شدیـم؟

90 بازدید | 5 پست

دیگ هیشکی از چهره خودش راضی نیست همه دنبال اینن یکی دیگ باشن  انگار دیگ کسی خودشو دوست نداره  همش حسرت بقیه رو میخوریـم به چهرشون درآمدشون گشتو گذارشون 

بابا دنیا خیلی الکیه خیییلی  زندگی بند یه دم و باز دمه  تورو خدا خودتونو دوست داشته باشیـد  تو رو خدا از سرمایه های شخصیتیتون بیشتر استفاده کنین مهربون تر باشیـم صادق تر باشیـم صبور تر باشیم منصف تر باشیـم  

همه آدما مشکل دارن همه آدما شک نکنین  کلیک نکنین رو یه سختی و تمام زندگیتونو خراب کنین پل بسازید ازش درس بگیـرین. 

اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤

من راضیم😁فقط نچرال😁

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راضیم😁فقط نچرال😁

مــنممم  😌  نمیگم خیلی خوبم ولی همین ک هستم خودمو دوست دارم 

اصلا هرچی به درونت دقت میکنی میبینی تو بهترین خودتی 

مــنممم  😌  نمیگم خیلی خوبم ولی همین ک هستم خودمو دوست دارم  اصلا هرچی به درونت دقت ...

اره واقعا طبیعی قشنگ تره من با چهره های عملکرده ارتباط چشمی خوبی نیمگرم😅

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
اره واقعا طبیعی قشنگ تره من با چهره های عملکرده ارتباط چشمی خوبی نیمگرم😅

ن حالا هر کسی هر کاری میکنه واسه خودشه و حال دلش 

من حرف اینه خودتونو دوست داشته باشیـد