2777
2789
عنوان

یافته علمی در مورد اوتیسم👇👇

143 بازدید | 8 پست

‏اخیرا پژوهشگران فهمیدن یکی از دلایل اصلی ایجاد اوتیسم در نوزادان، تغییر باکتریهای روده‌ی مادران در دوران بارداریه. اگر بخوام خوشبینانه با این یافته‌ی علمی آینده رو پیش‌بینی کنم، اینجوریه که مثلا مادرا هرهفته آزمایش مدفوع میدن‌، اگر مشکلی بود درمان میشن و نوزاد اوتیسمی بدنیا نمیاد

✍️ مجید میرزایی

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 

خدا کنه واقعا اینطور باشه  

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما به زودی در ایران هم اجرا میشه،اینا میگن تو فقط بزا،تازه غربالگری رو هم میخوان بردارن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اخه یه احتمال دیگه هم که میدن متاسفانه همین واکسن های دوران کودکیه

اخه الان چندسالیه با بیماری اوتیسم مواجهیم، کمی قبل تر نبود درحالیکه این واکسنا رو میزدن

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

اره همین دودقیقه پیش خبرشو داخل توییتر دیدم گفتن مقالش تا هفت دوز اینده مدون میشه 

واقعا چقدر سلامت مادر  مهمه قبل بارداری و درحینش 

همه باید خودشونو کامل چک اپ کنن 

تو توضیح همین مطلب نوشته بو د دندان های پوسیده و اب الوده میتونن به اسونی فلور طبیعی گوارش رو به هم بزنن!!!!

اخه الان چندسالیه با بیماری اوتیسم مواجهیم، کمی قبل تر نبود درحالیکه این واکسنا رو میزدن

نه من که سرچ کردم توی یک دوره ای خیلی فجیع وجود داشته البته یادم نمیاد دقیقا چه سالهایی بود اما توی نت تاریخچه اش رو سرچ کنید میاد براتون

نه من که سرچ کردم توی یک دوره ای خیلی فجیع وجود داشته البته یادم نمیاد دقیقا چه سالهایی بود اما توی ...

نمیدونم ولی مثلا سندروم داون همیشه میشناختیم این اوتیسم انگار چندساله اومده... توکل به خدا ایشالا هرچی هست زودتر کشف بشه علتش