2777
2789

ترم اولی هستم  خرید  هایی که داشتم کامل نبود و یک سری موارد دیگه برای همین این هفته رو نمی رم و از شنبه می خوام برم سر کلاس ها چند بار پیام اومده که برنامه درسی شما باز تولید شد تو گروه هم گفتن کلاس ها شروع شده حالا من به دلیلی که گفتم دارم نمی رم هم این که میگن هفته اول کسی نمی یاد یک سری ها هنوز کامل ثبت نام نکردن و این که بیشتر معرفی استاد ها و منابع هست ولی میترسم که درس داده باشن چون نگاه کردم یک کلاس مثلا ۳/۴ ساعت هست طبیعتا درس دادن🥴🥴 

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا بیشتر ارتباطات و دوستی ها همون هفته اول شکل میگیره کاش میرفتی جدای درس و استادا دوست خوبم خیل ...

واقعا ؟؟ آخه مامانم گفت نرو فوقش ۵/۶ نفر اومده باشند مجبور میشی برگردی خونه هم این که شاید استاد ها نباشن اصلا

وا خب میرفتی پدر پول میزد اونجا میخریدی

نه هیچ خریدی نکرده بودم هنوز هم یک سری وسایل مونده هم این که آخر هفته می‌خوام برم موهام کراتین کنم 

وا برو باب اچه اشکالی داره

از دختر داییم که سال بالایی هست پرسیدم گفت شروع شده ولی تو از هفته بعد بیا جدی نیست الان 

وا مگه خرید میخواد من هرچی خونه بود ور داشتم😂😂😂

😂😂😂😂من کلا این چند روز بازار بودم خرید کردم سردرد گرفتم می‌خوام استراحت کنم از شنبه برم 

همه خاطره ها و قشنگیا برا روز اوله واقعا حیفه

تازه فکر کن جمعه ساعت هشت شب پیام اومد که برنامه درسی اومده من اصلا آمادگی نداشتم و ندارم این چند روز فقط درگیر خرید بودم