2777
2789
عنوان

هزینه یه سوهان کشی تنها ناخون چقدره؟🥲💓🥲💓🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 28 پست
من تا قبل کرونا میرفتم کوتاه کنن و سوهان بکشن میشد نهایتا بیست تومن

اوووو دو سال پیش ۲۰ تومن 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌نمیدونم چرا نمیرم سراغ این کارا 

مثلا کاشت ابرو 

ناخن 

فیبروز و لیزر و ...

:(

طبیعی دوس دارم . با اینکه ابروهام همچین قشنگ نیست ناخنم یه درمیون کوتاه و بلند :(

پولشم دارم آ .  :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم دقیقا  یبار رفتم پیشش خیلی خوب قشنگ سوهان زد  ولی اونبار دوستانه بود یهو گفت بده ناخ ...

من انقد بد سوهان زدم تمام کج و کوله ان . سفت بلند میشن اما کسی نیس سوهان بزنه خراب میکنم یا زشت میشن

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
کاور کنی قشنگ میشه هاا

تا حالا ب ناخن هام نرسیدم خبر ندارم از این چیزا😐🙂

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
تا حالا ب ناخن هام نرسیدم خبر ندارم از این چیزا😐🙂

اوهوم 

منم خودم سوهان می‌کشیدم تاالان 

حالا ازکاور خوشم اومد رفتم وقت گرفتم کاور کنم .. چون منم مث تو حوصله ندارم زیاد بهش برسم 😑

من‌نمیدونم چرا نمیرم سراغ این کارا  مثلا کاشت ابرو  ناخن  فیبروز و لیزر و ... ...

سوهان زدن ناخون یک کار بهداشتیه🙄باید مرتب باشه دیگه 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

اوهوم  منم خودم سوهان می‌کشیدم تاالان  حالا ازکاور خوشم اومد رفتم وقت گرفتم کاور کنم .. ...

کآور چجوری میشه؟ منظور چیکار میکنن؟

اوهوم  منم خودم سوهان می‌کشیدم تاالان  حالا ازکاور خوشم اومد رفتم وقت گرفتم کاور کنم .. ...

راستش ناخن هام خیلی رشدشون خوبه اما کج و کوله بلند میشن سوهانم قشنگ نمیزنم 

برم بگم چیکار کنن هزینه زیاد میشه

راستش ناخن هام خیلی رشدشون خوبه اما کج و کوله بلند میشن سوهانم قشنگ نمیزنم  برم بگم چیکار کنن ...

نمیخاد کاور کنی 

اگه ناخونات قشنگه 

فقط برو بگو سوهان بکشه 

میگن بهش مانیکور 

نمیخاد کاور کنی  اگه ناخونات قشنگه  فقط برو بگو سوهان بکشه  میگن بهش مانیکور

دستم کشیدس ناخن هامم همینطور با ی لاک ساده انگار مصنوعی هستن 

حیف ک بد سوهان میکشم وگرنه خیلی خوشگلن