الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من استفاده کردم فایده نداشت،بروداخل عطاری بگو داروواسه شپش میخوام...خودش دارومیده بهت..من ازتاید،نفت،شامپوهای شپش،سرکه ییب همه ی راهارورفتم فایده نداشت
زن بودن واقعاخیلی سخته،،خسته م ازاین همه صبوری وبه جایی نرسیدن....به امیدروزی که زندگیم خوب بشه..خسته م ازاین زندگی وبیهوده زندگی کردن..کاش خداماروهم میدید...چراوقتی دوروزخوشحالم بعدش بایدتاچن روز ناراحتی بکشم...خدایایه کمی خیال راحت میخواممم...من ارزوم بهترشدن زندگیمه وارزوی همسرم مُردن من..خودمم ارزومه ها ولی واسه بچه هام فعلاازاین آرزوم دست کشیدم😄😄😄راستی شدیدابه این جمله که میگه خنده رامعنی سرمستی مدان،انکه میخنددغمش بی انتهاست معتقدم....راستی لطفابادلهای پاکتون واسه بهترشدن زندگیم دعاکنین
شونه استیل رو بزن تو روغن بعد موهاش رو شونه کن ی ظرف اب داغ بذار کنارت هرچی به شونه چسبید شونه رو بذار در ظرف اب شونه رو با دستمال خشک کن دوباره بزن تو روغن وموهات رو شونه کن اون قد این کارو بکن تا از موهات روغن بچکه